Το Renaissance Bali Nusa Dua, ένα τεράστιο θέρετρο στην πλαγιά ενός λόφου με 310 δωμάτια, άνοιξε στο Μπαλί.

Το ξενοδοχείο λέει ότι οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν να βυθιστούν στην παραδοσιακή μπαλινέζικη ομορφιά, τον πολιτισμό και τα φυσικά θαύματα, από τα ντιζάιν στοιχεία του καταλύματος μέχρι την τοπική κουζίνα και ευκαιρίες για ψώνια.

Κάθε δωμάτιο προσφέρει θέα στο νησί και ευρύχωρα μπάνια με επίκεντρο τις ανεξάρτητες μπανιέρες από ελεφαντόδοντο.

Έξι εστιατόρια αναδεικνύουν την κουζίνα του Μπαλί, την Ινδονησία και άλλες τοπικές γεύσεις. Το Backstage προσφέρει δείπνο όλη την ημέρα και σερβίρει ποικιλία από τοπικά και διεθνή πιάτα στον μπουφέ του και στους σταθμούς του live.

Το Live X είναι ένα σύγχρονο κινέζικο εστιατόριο με προσφορές dim sum εκτός από το καντονέζικο και το σετσουάν μενού του. Το Nusantara by Locavore αναδεικνύει τη γαστρονομική κληρονομιά της χώρας. Ένα ατελιέ αγγειοπλαστικής και εργαστήριο μαγειρικής την ημέρα, η Tanah Liat μεταμορφώνεται σε ένα εστιατόριο εμπνευσμένο από τις τέχνες και τις χειροτεχνίες τη νύχτα, με τοπικά θαλασσινά και κουζίνες φυτικής προέλευσης.

Το Atomic 17 είναι το μπαρ δίπλα στην πισίνα του θέρετρου που σερβίρει φρέσκους χυμούς, smoothies και κοκτέιλ. Το R Bar σερβίρει καφέ κρύας παρασκευής, καθώς και κοκτέιλ.

Στο The Spa, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με περιποιήσεις ευεξίας εμπνευσμένες από την τέχνη των μπαλινέζικων θεραπευτικών μεθόδων ή να επισκεφθούν το 24ωρο γυμναστήριο για να συμβαδίσουν με τη ρουτίνα γυμναστικής.

Τέσσερις διαφορετικές πισίνες θα κρατήσουν τους επισκέπτες δροσερούς και με στυλ, καθώς μερικές διαθέτουν καταπράσινο τοπίο και τεχνητούς καταρράκτες. Μια πισίνα ζούγκλας που μοιάζει με λιμνοθάλασσα μπορεί να βρεθεί στο The Cove, το οποίο είναι διαθέσιμο ως χώρος γάμου με διάδρομο που εκτείνεται πάνω από την καρδιά της πισίνας.

Για όσους θέλουν να φιλοξενήσουν εκδηλώσεις, το Renaissance Bali Nua Dusa προσφέρει 12.500 τετραγωνικά πόδια χώρου εκδηλώσεων, μια μεγάλη αίθουσα χορού καθώς και πέντε άλλες αίθουσες εκδηλώσεων και επτά αίθουσες εκδρομών.

Το θέρετρο προσφέρει επίσης το Renaissance Navigator, τον ειδικό στη γειτονιά της μάρκας στο ακίνητο που βοηθά τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τοπικές ανακαλύψεις και κρυμμένα πετράδια.

Το Renaissance Bali Nua Dusa απέχει περίπου 15 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Ngurah Rai. Για τους επισκέπτες της παραλίας, το θέρετρο βρίσκεται κοντά στην παραλία Nusa Dua.

Το θέρετρο είναι το δεύτερο της μάρκας Renaissance στο Μπαλί. Το άλλο είναι το Renaissance Bali Uluwatu Resort & Spa, το οποίο άνοιξε το 2018.