Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt έχει συνάψει συμφωνίες διαχείρισης με την Stratford City Hotels Limited, μια εξ ολοκλήρου θυγατρική της M&L Hospitality, για δύο ξενοδοχεία στο Λονδίνο.

Το Hyatt Regency London Stratford 225 δωματίων και το Hyatt House London Stratford 127 δωματίων αναμένεται να ανοίξουν το δεύτερο τρίμηνο του 2022 μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση.

Και τα δύο ξενοδοχεία θα βρίσκονται σε βολική τοποθεσία σε ένα από τα μεγαλύτερα αστικά εμπορικά και ψυχαγωγικά συγκροτήματα της Ευρώπης, το Westfield Stratford City, και το Queen Elizabeth Park.

Τα ξενοδοχεία βρίσκονται κοντά στον σταθμό Stratford, έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Ηνωμένου Βασιλείου, προσφέροντας στους επισκέπτες γρήγορη πρόσβαση στο κεντρικό Λονδίνο σε μόλις επτά λεπτά.

Ο διεθνής σταθμός Stratford συνδέει τους επισκέπτες με τον διεθνή σταθμό St Pancras και το τρένο Eurostar, με δρομολόγια προς το Παρίσι, τις Βρυξέλλες, το Ρότερνταμ και το Άμστερνταμ.

«Η προσθήκη αυτών των δύο ξενοδοχείων θα είναι άλλο ένα συναρπαστικό βήμα στην ανάπτυξη της μάρκας Hyatt στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη δημιουργία ενός δικτύου ξενοδοχείων στις βασικές εμπορικές αγορές και αγορές αναψυχής στη χώρα», δήλωσε η Felicity Black Roberts, αντιπρόεδρος ανάπτυξης Ευρώπης της Hyatt.

Η ανακοίνωση των Hyatt Regency London Stratford και Hyatt House London Stratford σηματοδοτεί τη συνεχή ανάπτυξη της Hyatt στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα ξενοδοχεία θα ενταχθούν στις υπάρχουσες ιδιοκτησίες Hyatt της M&L Hospitality, συμπεριλαμβανομένων των Hyatt Regency Manchester και Hyatt House Manchester, Hyatt Place London Heathrow Airport.

Άλλα ακίνητα της Hyatt στο Ηνωμένο Βασίλειο περιλαμβάνουν τα Hyatt Regency London-The Churchill, Hyatt Regency Birmingham, Great Scotland Yard Hotel, Andaz London Liverpool Street, Hyatt Place West London Hayes, Hyatt Centric Cambridge και Hyatt Place London City East.