Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Royal Caribbean International έχει αναγνωριστεί ως υποστηρικτής της LGBT+ κοινότητας για όλο το χρόνο.

Η αξιολόγηση από την πρωτοβουλία Pride 365 της InterPride έδειξε ότι η γραμμή κρουαζιέρας δεσμεύτηκε να προωθήσει ενεργά τη μεγαλύτερη ένταξη στον χώρο εργασίας και συμπεριφορές που δημιουργούν ισότητα για τους εργαζόμενους και τους επιβάτες LGBT+.

Η InterPride συγκεντρώνει πάνω από 400 εταιρείες από περισσότερες από 70 χώρες που υποστηρίζουν την LGBT+ κοινότητα.

Η γραμμή κρουαζιέρας ανακοίνωσε ότι «είναι υπερήφανη που προσφέρει γεμάτες διασκέδαση και καινοτόμες εμπειρίες που δημιουργούν ισόβιες αναμνήσεις για επισκέπτες κάθε ηλικίας, φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού».

Όπως υπογράμμισε ο Ben Bouldin, αντιπρόεδρος της Royal Caribbean σε EMEA «ως πάροχος διακοπών, στόχος μας είναι να χαμογελάνε τα πρόσωπα των επισκεπτών μας 365 ημέρες το χρόνο.

Πιστεύουμε ότι οι διαφορές μας μας κάνουν πιο δυνατούς και ότι οι χαρούμενοι εργαζόμενοι κάνουν χαρούμενους τους επισκέπτες. Και αυτή η ευτυχία προέρχεται από την ελευθερία να είναι κανείς αληθινός στον εαυτό του, τόσο στο χώρο εργασίας όσο και στις διακοπές.

Δεσμευόμαστε να καλλιεργήσουμε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης όπου όλες οι ιδέες είναι ευπρόσδεκτες. Και όπου οι εργαζόμενοι θα αισθάνονται άνετα σε ένα μέρος όπου ξέρουν ότι ανήκουν».