Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Όμιλος Expedia ανακοίνωσε ότι είναι πλέον ο διανομέας των τιμών χονδρικής των ακινήτων της IHG Hotels & Resorts μέσω του προγράμματος Optimized Distribution Preferred της εταιρείας.

Το πρόγραμμα Optimized Distribution του Ομίλου Expedia συμβάλλει στη:

  • Μείωση του κόστους.
  • Δημιουργία πρόσθετων εσόδων για ξενοδοχεία.
  • Παροχή ακριβούς περιεχομένου και καλύτερων τιμών στους ταξιδιώτες.
  • Δημιουργία μιας κύριας λύσης-πύλης για τον ξενοδόχο και τους συνεργάτες ζήτησης B2B.

Η IHG εντάσσεται σε μια αυξανόμενη λίστα αλυσίδων ξενοδοχείων που συνεργάζονται με τον Όμιλο Expedia στο πρόγραμμα Optimized Distribution.

Το δίκτυο της εταιρείας επεκτείνει το εύρος της αγοράς χονδρικής, συνδέοντας ξενοδοχεία με συνεργάτες ζήτησης B2B, συμπεριλαμβανομένων μιας σειράς τρίτων παρόχων, τουριστικών πρακτόρων και ταξιδιωτικών συμβούλων.

Η IHG αποκάλυψε τα σχέδιά της να αξιοποιήσει την πλατφόρμα του Expedia Group για να ενοποιήσει τη χονδρική της διανομή.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Optimized Distribution Preferred του Ομίλου Expedia, δήλωσε ο Chief Commercial Officer της IHG, George Turner.

Αυτή η συμφωνία θα μας επιτρέψει να διαχειριζόμαστε πιο απρόσκοπτα τη χονδρική μας διανομή παρέχοντας εξοικονόμηση κόστους, καλύτερο έλεγχο του μείγματος καναλιών μας και βελτιώσεις στη στρατηγική διαχείρισης εσόδων μας, οδηγώντας τελικά σε πρόσθετη αξία για τους ιδιοκτήτες και τα ξενοδοχεία μας».

Ικανοποιημένος που η IHG συμμετέχει στην επιτυχία του προγράμματος Optimized Distribution, δήλωσε ο Πρόεδρος του Expedia Group Ariane Gorin.

«Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε εξαιρετικά προϊόντα και να διευκολύνουμε τις συνδέσεις μεταξύ των ταξιδιωτών και των συνεργατών μας χρησιμοποιώντας τη δύναμη της πλατφόρμας μας.

Ανυπομονούμε να βοηθήσουμε την IHG να αξιοποιήσει αυτή τη λύση για να τροφοδοτήσει την ανάπτυξή της και να τροφοδοτήσει περισσότερα ταξίδια».