Η International Congress and Convention Association (ICCA) ανακοίνωσε τον προορισμό της για το Συνέδριο για το 2023.

Το Συνέδριο του ICCA του 2023 έχει προγραμματιστεί για τις 12-15 Νοεμβρίου 2023.

Το Συνέδριο της ICCA του 2023 θα συγκεντρώσει τον κλάδο των παγκόσμιων συναντήσεων ένωσης στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης.

Ως κορυφαία μητρόπολη της Νοτιοανατολικής Ασίας, η Μπανγκόκ διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στη φιλοξενία αμέτρητων διεθνών συγκεντρώσεων. Είναι ένας παγκοσμίου φήμης τουριστικός και επιχειρηματικός προορισμός με έξυπνη ανάπτυξη πόλεων, υποδομές φιλοξενίας, συνεδριακές εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων και ευγενική ταϊλανδέζικη φιλοξενία.

Το Συνέδριο στοχεύει να βοηθήσει στον επαναπροσδιορισμό του μέλλοντος της πόλης μαζί με το ICCA και τον παγκόσμιο κλάδο επιχειρηματικών εκδηλώσεων και να ωφελήσει την τοπική κοινότητα. Το Γραφείο Συνεδρίων & Εκθέσεων της Ταϊλάνδης (TCEB) θα υποστηρίξει το ICCA στη σύγκληση ενός επιτυχημένου, δημιουργικού και ευχάριστου συνεδρίου το 2023.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ICCA, Senthil Gopinath , δήλωσε: «Ευχαριστώ την TCEB και την Ταϊλάνδη για τη φιλοδοξία να φιλοξενήσουν το Συνέδριο της ICCA το 2023. Το TCEB επέδειξε ξεκάθαρα δομημένο σχεδιασμό, υποστήριξη από σημαντικούς εταίρους στην περιοχή και πρόσφερε ένα όμορφο περιβάλλον για να συναντηθούν οι επισκέπτες. Η πρόθεση του ICCA είναι να παράγει μια παγκόσμια εκδήλωση παγκόσμιας κλάσης, παρέχοντας παράλληλα μια μελέτη περίπτωσης σε πραγματικό χρόνο σε μια επανακαθορισμένη μορφή του Συνεδρίου της ICCA.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Συνέδριο της ICCA στην Μπανγκόκ θα δείξει πώς οι επιχειρηματικές εκδηλώσεις μπορούν να συμβάλουν στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη, να ενισχύσουν τη διανοητική ικανότητα του κλάδου των συναντήσεων και να προετοιμαστούν για το μέλλον. Η μορφή του Συνεδρίου θα λάβει υπόψη τόσο την εκπαίδευση όσο και τις κοινές εμπειρίες. Είμαι βέβαιος ότι οι εκπρόσωποι του ICCA θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν αξέχαστη ταϊλανδέζικη φιλοξενία και επαγγελματισμό.»

Η πρωτεύουσα του Βασιλείου της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ, γνωστή επίσης από τους ντόπιους ως «Krung Thep Maha Nakhon» (μεταφρασμένη ως «πόλη των αγγέλων» στην ταϊλανδέζικη γλώσσα), είναι έτοιμη να υποστηρίξει την ICCA για τη σύγκληση ενός επιτυχημένου, δημιουργικού και απολαυστικού συνεδρίου το 2023.

Αυτή θα ήταν η τρίτη φορά για την Ταϊλάνδη που θα φιλοξενήσει το Συνέδριο της ICCA – και η δεύτερη φορά για την Μπανγκόκ, παρέχοντας πολλούς καλούς λόγους για να επιστρέψετε και να παρακολουθήσετε πόσο πολύ έχει αναπτυχθεί η Μπανγκόκ. Η Πόλη των Αγγέλων έχει πλέον μετατραπεί στην κορυφαία μητρόπολη της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Η Μπανγκόκ έχει εκτεταμένη τεχνογνωσία στο να φιλοξενεί αμέτρητες διεθνείς συγκεντρώσεις, με ανάπτυξη έξυπνων πόλεων, υποδομές φιλοξενίας, συνεδριακές εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων και ευγενική ταϊλανδέζικη φιλοξενία.

Η πόλη ήταν για πολλά χρόνια η πόλη με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο. Ο δυναμισμός της εξέλιξης της κοινωνίας, των τουριστικών αξιοθέατων και του εκσυγχρονισμού της βασίζεται στα θεμέλια μιας ισχυρής πολιτιστικής ταυτότητας και ιστορικής κληρονομιάς. Η Μπανγκόκ έχει γίνει πραγματικά μια παγκόσμια πόλη. Κλείστε το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας πριν από την εκδήλωση και απολαύστε χαμηλές τιμές σήμερα.

Το 2032, η Μπανγκόκ θα γιορτάσει την 250η επέτειό της. Για να σηματοδοτήσει αυτό το ευοίωνο γεγονός, η Μητροπολιτική Διοίκηση της Μπανγκόκ εφαρμόζει το «Bangkok Vision» – μια 20ετή στρατηγική ανάπτυξης της πόλης στην οποία η Μπανγκόκ θεωρείται κέντρο γνώσης και δημιουργικότητας, ενώ παράλληλα θα γίνει πιο βολική, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμη.

Η φιλοξενία του διάσημου Συνεδρίου ICCA το 2023 θα σηματοδοτήσει ένα ακόμη ορόσημο στο «Bangkok Vision». Το Συνέδριο πιστεύεται ότι δίνει στην πόλη την ευκαιρία να ξανασκεφτεί το μέλλον μαζί με την ICCA και την παγκόσμια κοινότητα και να αφήσει πίσω της τις κληρονομιές της ICCA από τις οποίες η τοπική κοινότητα θα μπορούσε να επωφεληθεί πολύ.