Η Oceania Cruises πρόκειται να εξοπλίσει τον υπάρχοντα στόλο της με 14 καμπίνες για σόλο επιβάτες, καθώς ανακοίνωσε δύο νέα προγράμματα εκδρομών στη στεριά.

Οι καμπίνες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο πλοίο Regatta στις 25 Σεπτεμβρίου, στο πλοίο Nautica στις 26 Σεπτεμβρίου και στα πλοία Insignia (φωτογραφία) και Sirena την 1η Οκτωβρίου 2022.

Κάθε μία θα βρίσκεται στο κατάστρωμα έξι του πλοίου και θα διαθέτει καθιστικό, μίνι μπαρ και αποθηκευτικό χώρο.

Οι καμπίνες θα τεθούν προς πώληση στις 11 Απριλίου.

Η εταιρεία αποκάλυψε επίσης δύο σειρές εκδρομών στη στεριά – Go Green και Beyond Blueprints – για να παρέχει στους ταξιδιώτες επιλογές για “ανακάλυψη, εξερεύνηση και προσωπική σύνδεση με τους προορισμούς που επισκέπτονται”.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, υπάρχουν 150 εκδρομές Go Green για να επιλέξουν οι επιβάτες. Οι εκδρομές, πολλές από τις οποίες παρέχουν ένα εκπαιδευτικό στοιχείο, προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διάφορες εμπειρίες.

Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μια περιήγηση σε αμπελώνα στο Μπορντό, όπου μπορούν να μάθουν πώς γίνεται η βιοδυναμική και βιολογική καλλιέργεια στο Château de La Dauphine.

Οι ξεναγήσεις Beyond Blueprints προσφέρουν στους επιβάτες πληροφορίες για αρχιτεκτονικά ορόσημα όπως η Βασιλική Βιβλιοθήκη και το ενυδρείο Blue Planet στην Κοπεγχάγη της Δανίας.

Η γραμμή παρουσιάζει 10 περιηγήσεις Beyond Blueprints στην Ευρώπη για το 2022. Περισσότερες περιηγήσεις αναμένεται να προστεθούν φέτος.

Και τα δύο προγράμματα εκδρομών στη στεριά τίθενται σε κυκλοφορία στα τέλη Απριλίου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χάουαρντ Σέρμαν δήλωσε: “Η εταιρεία είναι μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ναυτιλίας. Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της επιτυχίας της Oceania Cruises είναι ότι όχι μόνο ακούμε τα σχόλια των επισκεπτών μας και των ταξιδιωτικών μας συνεργατών, αλλά και δρούμε βάσει αυτών.

“Οι επισκέπτες μας και οι ταξιδιωτικοί μας συνεργάτες ήθελαν περισσότερες επιλογές για σόλο ταξιδιώτες και πιο ποικίλες προτάσεις εκδρομών, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τις υλοποιήσουμε”.