Η Hilton ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας franchise με το Hotel Ambasciatori Srl για το άνοιγμα της Ambasciatori Venice Mestre, Tapestry Collection by Hilton στην περιοχή Mestre της Βενετίας.

Συνδυάζοντας τρία λειτουργικά ξενοδοχεία στη Βενετία, υπό τις επωνυμίες Hilton Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton και Hilton Garden Inn, το ξενοδοχείο 83 δωματίων θα είναι το πρώτο Tapestry Collection by Hilton στη βόρεια Ιταλία όταν ανοίξει τον επόμενο χρόνο.

«Η Tapestry Collection by Hilton αναπτύσσεται ραγδαία σε όλη την Ευρώπη και έχει προσθέσει τα πρώτα της ξενοδοχεία στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Πορτογαλία και το Ηνωμένο Βασίλειο από την εισαγωγή της το 2021», δήλωσε ο Patrick Fitzgibbon, ανώτερος αντιπρόεδρος ανάπτυξης, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

«Αυτή η συναρπαστική προσθήκη στη Βενετία καταδεικνύει τη δέσμευσή μας στην ανάπτυξη προορισμών σε όλη την Ιταλία, με επτά νέα ξενοδοχεία που πρόκειται να ενταχθούν στο χαρτοφυλάκιο της Hilton τους επόμενους 12 μήνες. Η Βενετία είναι μια πόλη γεμάτη πολιτισμό και ιστορία που δέχεται περισσότερους από 13 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως»

Μετά από πλήρη ανακαίνιση και αξιοποίηση της τοπικής ιστορίας του ξενοδοχείου και της εγγύτητας του Mestre στη λαγούνα, οι επισκέπτες θα μπορούν να επωφεληθούν από πολυτελή δωμάτια, εστιατόριο, μπαρ και εγκαταστάσεις γυμναστηρίου. Ιστορικά ένα δημοφιλές ξενοδοχείο με Ιταλούς αστέρες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, η ανακαίνιση του ξενοδοχείου στοχεύει να αποκαταστήσει την αίγλη του παρελθόντος με φρέσκο, άνετο σχέδιο και γήινη χρωματική παλέτα με σκουριές, λουσμένα μπλε, σκούρα κίτρινα και καφέ. Οι επισκέπτες θα βρεθούν στο σπίτι μόλις μπουν στο φιλόξενο λόμπι, ενώ οι φυσικοί τόνοι που χρησιμοποιούνται στα δωμάτια θα δημιουργήσουν μια ευπρόσδεκτη ηρεμία από τη βουή της Βενετίας .

Σε βολική τοποθεσία, 800 μέτρα από το Venezia Mestre, έναν από τους πιο πολυσύχναστους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ιταλίας που εξυπηρετεί 31 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Σε όλη τη λιμνοθάλασσα από το ξενοδοχείο, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν βόλτες με γόνδολες κατά μήκος των καναλιών και να δουν σημαντικά αξιοθέατα, όπως η παγκοσμίου φήμης Βασιλική του Αγίου Μάρκου και η Γέφυρα των Στεναγμών, καθώς και τα άφθονα μουσεία και εστιατόρια της πόλης. Όσο βρίσκεστε στην ηπειρωτική χώρα στο Mestre, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν μια σειρά από τοπικά αξιοθέατα της Βενετίας, όπως την Piazza Ferretto, το Museo M9 Mestre και το ιστορικό Fort Marghera.

Οι επισκέπτες δεν θα μπορούν μόνο να απολαύσουν τουριστικά σημεία, όπως το πολιτιστικό κέντρο της Βενετίας, αλλά και τα ευρύτερα αξιοθέατα της ηπειρωτικής Βενετίας. Προσκαλώντας τους επισκέπτες να δουν μια άλλη πλευρά της Βενετίας, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τη συλλογή Tapestry by Hilton στη βενετσιάνικη αγορά και ανυπομονούμε να ανοίξουμε το επόμενο έτος.»

Η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή της Βενετίας, το Mestre, τις τελευταίες δεκαετίες αποτέλεσε αντικείμενο ισχυρής αναπτυξιακής ώθησης με στόχο την αύξηση του προφίλ της περιοχής. Πολλοί καλλιτέχνες και ζωγράφοι έχουν δημιουργήσει νέα στούντιο στο Μέστρε, ενώ οι δημόσιοι χώροι όπως η οδός Poerio έχουν υποστεί σημαντικές ανακαινίσεις και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη σχέδια για να γίνει το λιμάνι της Μαργκέρα στη Βενετία το κύριο τουριστικό λιμάνι της. Εκτός από αυτές τις προσπάθειες, το Mestre έχει γίνει βασικός τομέας για τις επιχειρήσεις, τα logistics και τη βιομηχανία στη Βενετία και η Ambasciatori Venice Mestre, η Tapestry Collection by Hilton θα εξυπηρετήσει επίσης αυτή τη ζήτηση για επαγγελματικά ταξίδια με 100 τετραγωνικά μέτρα χώρου συσκέψεων και εκδηλώσεων σε τρεις αίθουσες συσκέψεων .

Το χαρτοφυλάκιο Tapestry Collection by Hilton συνεχίζει να επεκτείνεται στην Ευρώπη και τώρα περιλαμβάνει περισσότερα από 70 ξενοδοχεία που διαπραγματεύονται ή βρίσκονται υπό ανάπτυξη σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο ιταλικό ξενοδοχείο της μάρκας αναμένεται να ανοίξει φέτος με την άφιξη του Cosmopolita Hotel Rome, Tapestry Collection by Hilton. Γνωστό για τα ζωντανά και μοναδικά του στυλ, κάθε ξενοδοχείο Tapestry Collection by Hilton ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βυθιστούν στην περιοχή, δημιουργώντας αυθεντικές συνδέσεις με προορισμούς, ενώ προσφέρει μια πολυτελή και άνετη εμπειρία ξενοδοχείου.