Η πλατφόρμα Cloud 360 της Interworks παρουσιάζεται επίσημα στο Microsoft Hosting Summit, όπου μόνο κατόπιν πρόσκλησης, καλούνται  να συμμετέχουν ηγέτιδες εταιρείες και στελέχη στο χώρο της τεχνολογίας Cloud για να παρουσιάσουν αλλά και να έρθουν σε επαφή με προηγμένες και επιτυχημένες λύσεις του χώρου. To Μicrosoft Hosting Summit πραγματοποιείται στις 27 Μαρτίου στο Bellevue, στην Ουάσινγκτον.

Η πλατφόρμα Interworks Cloud 360 συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πλέον ανταγωνιστικές, καινοτόμες και ευέλικτες πλατφόρμες παγκοσμίως η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη λύση διάθεσης υπηρεσιών Cloud σε τηλεπικοινωνιακούς φορείς, hosters και εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού. Είναι η μόνη πλατφόρμα που μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον, συνδυάζει εργαλεία provisioning, τιμολόγησης, παρακολούθησης πωλήσεων, marketing, υποστήριξης και επιχειρηματικής ευφυίας.

Η ενεργή συμμετοχή της Interworks στο Microsoft Ηosting Summit είναι αποτέλεσμα της υψηλής αναγνωρισιμότητας της πλατφόρμας διεθνώς,  ενώ αποδεινύει εμπράκτως τη δέσμευση της εταιρείας να υποστηρίξει την αποτελεσματική μετάβαση των παρόχων υπηρεσιών Cloud τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως στη νέα πραγματικότητα που θέτει η τεχνολογία Cloud.