Σύνταξη: tourismtoday.gr

Νέες απευθείας πτήσεις από το Ριάντ προς τη Μύκονο ξεκινά από την 1η Ιουλίου η Saudia, προκειμένου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση που καταγράφεται από τη χώρα της Μέσης Ανατολής προς την Ελλάδα. Τα δρομολόγια θα αναχωρούν από την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Την πτήση θα εκτελεί ένα υπερσύγχρονο αεροσκάφος Airbus A320, που διαθέτει 20 θέσεις στην Business Class και 90 θέσεις στην Guest Class. Ολοι οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στο σύστημα ψυχαγωγίας της Saudia εν πτήσει, το οποίο διαθέτει περισσότερες από 5.000 ώρες ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητα WiFi.

Επέκταση

Η προσθήκη του νέου καλοκαιρινού δρομολογίου προς τη Μύκονο αποτελεί μέρος της αναπτυξιακής στρατηγικής της αεροπορικής εταιρείας που επικεντρώνεται στην επέκταση του δικτύου και του στόλου της και στην αύξηση των υφιστάμενων συχνοτήτων και προορισμών παγκοσμίως. Η Saudia αναμένεται να προσθέσει και νέα εποχικά δρομολόγια, τα οποία θα ανακοινωθούν από την αεροπορική εταιρεία σύντομα.

Οι πτήσεις είναι διαθέσιμες για κράτηση στο saudia.com ή μέσω της εφαρμογής για κινητά, μέσω γραφείων πωλήσεων Saudia ή ταξιδιωτικών συνεργατών. Ταξιδιωτικά πακέτα, συμπεριλαμβανομένων πτήσεων και ξενοδοχείων στη Μύκονο, είναι επίσης διαθέσιμα μέσω της Saudia Holidays, του ιστότοπου πακέτων αναψυχής και διακοπών της αεροπορικής εταιρείας.

Νέα διεθνή δρομολόγια

Το τεράστιο δίκτυο τακτικών πτήσεων της εταιρείας συνδέει περισσότερους από 95 προορισμούς σε τέσσερις ηπείρους. Η αεροπορική ανακοίνωσε πρόσφατα την προσθήκη 10 νέων διεθνών δρομολογίων: Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη, Βαρκελώνη και Μάλαγα στην Ισπανία, Μαρακές στο Μαρόκο, Μόσχα στη Ρωσία, Πεκίνο στην Κίνα, Σεούλ στη Νότια Κορέα, Εντέμπε στην Ουγκάντα, Άμστερνταμ στην Ολλανδία και Σικάγο, Ιλινόις στις Ηνωμένες Πολιτείες.