Βρείτε ένα μέρος για να εργαστείτε γρήγορα και εύκολα οπουδήποτε στον κόσμο – αυτός είναι ο στόχος της νέας προσφοράς « Lufthansa Global Spaces» η οποία έχει αναπτυχθεί και υλοποιηθεί από το Lufthansa Innovation Hub.

Οι ταξιδιώτες μπορούν πλέον εύκολα να κάνουν κράτηση για ιδιωτικά γραφεία ή αίθουσες συσκέψεων με ταιριαστά καταλύματα σε πέντε επιλεγμένες πόλεις: Βερολίνο, Μόναχο, Βαρκελώνη, Σιγκαπούρη και Νέα Υόρκη. Η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί επί του παρόντος για δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών. Εάν είναι επιτυχής, προγραμματίζεται μια παγκόσμια κυκλοφορία.

Η προσφορά συνοδεύεται από ειδική προώθηση για τους συμμετέχοντες του Miles & More, του κορυφαίου προγράμματος επιβράβευσης της Ευρώπης για άτομα εν κινήσει. Οι χρήστες μπορούν απλώς να κάνουν κράτηση στους επιθυμητούς σταθμούς εργασίας μέσω του λογαριασμού τους Miles & More και να κερδίσουν επιπλέον 500 μίλια βραβείων όταν χρησιμοποιούν την υπηρεσία για πρώτη φορά. Ένα άλλο μίλι πιστώνεται για κάθε ευρώ που καταβάλλεται. Η επιλογή και η κράτηση γίνεται σε συνεργασία με την πλατφόρμα κρατήσεων Hubli, η οποία διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο 185.000 θέσεων.

Αξιόπιστοι χώροι εργασίας με ευέλικτες επιλογές κράτησης

Είναι ήδη δυνατό να κλείσετε αυθόρμητα έναν χώρο εργασίας ή μια αίθουσα συσκέψεων οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά είναι περίπλοκο. Καθώς δεν έχει υπάρξει ένα κεντρικό, διαφανές σημείο επαφής για τους ενδιαφερόμενους πελάτες μέχρι στιγμής, οι επιλογές μπορεί να προκαλούν σύγχυση, όπως και οι τιμές. Δεν γνωρίζουν τους τοπικούς παρόχους και την προσφερόμενη ποιότητά τους. Επιπλέον, η κράτηση με διαφορετικούς παρόχους απαιτεί συχνά τη δημιουργία λογαριασμών χρηστών ή την ύπαρξη ενεργής μηνιαίας ή ετήσιας συνδρομής.

Με το «Lufthansa Global Spaces», ο Όμιλος Lufthansa ανταποκρίνεται σε αυτό το πρόβλημα και προσφέρει τώρα μια ελκυστική λύση «εργασία από οπουδήποτε» που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα παγκοσμίως. Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να δουν, να συγκρίνουν και να φιλτράρουν διάφορους χώρους εργασίας με βάση την τοποθεσία στον ιστότοπο lh-globalspaces.com.

Θα βρουν πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίας, τον εξοπλισμό, τον χρόνο παράδοσης, και βαθμολογίες για κάθε τοποθεσία. Οι κρατήσεις και οι κρατήσεις γίνονται απευθείας μέσω της πλατφόρμας. Το check-in και το check-out καθώς και η κράτηση επιπλέον χρεώσεων μπορούν επίσης να διεκπεραιωθούν εύκολα επιτόπου μέσω του ιστότοπου.