Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, στις 21 Μαρτίου, η COCO-MAT διοργανώνει και φέτος εβδομάδα μαξιλαριών ύπνου (Pillow Week) σε όλα της τα καταστήματα από 26 έως 31 Μαρτίου.

Το Pillow Week διοργανώνεται κάθε χρόνο, δίνοντας σε όλους τους ενδιαφερόμενους την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μαξιλάρια της COCO-MAT και να φτιάξουν το δικό τους, όπως ακριβώς το προτιμούν.

Φέτος η COCO-MAT συμπράττει με την Ένωση Αμερικανίδων Γυναικών Ελλάδος για να υποστηρίξει τους σκοπούς του Heart Pillow Project και να συμπαρασταθεί στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού.

Τα Heart Pillows θα διανεμηθούν στο Κέντρο Μαστού του Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Αγ. Σάββας» και στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Άγιοι Ανάργυροι».

Στη διάρκεια του Pillow Week ένα εργαστήρι μαξιλαριών διαμορφώνεται σε όλα τα καταστήματα. Εκεί οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά πως φτιάχνεται ένα μαξιλάρι και να συνειδητοποιήσουν πόσο σημαντική είναι η επιλογή του κατάλληλου.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μπορούν οι ίδιοι να φτιάξουν το προσωπικό τους μαξιλάρι, ακριβώς όπως το επιθυμούν και να το προμηθευτούν σε ειδική τιμή.

Ελπινίκη Τζουάνου