Νέο θέρετρο άνοιξε το Club Med στην Ισπανία στις 20 Μαΐου 2022. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων που βρίσκεται στην όμορφη πόλη της Marbella. Το Club Med Magna Marbella σηματοδοτεί την αναζωογόνηση της παρουσίας του Club Med στην Ισπανία είκοσι χρόνια από τότε που άνοιξε το τελευταίο του θέρετρο στη χώρα.

«Σήμερα, είμαστε περήφανοι που επιστρέφουμε στην Ανδαλουσία, έναν από τους πιο ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη, με ένα νέο premium θέρετρο, το Club Med Magna Marbella», δήλωσε ο Henri Giscard d’Estaing, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Club Med σε πρόσφατη δήλωση.

Το εξαίσιο νέο ακίνητο έχει θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και βρίσκεται στη βάση της Sierra Blanca. Υπάρχει αρκετός χώρος για χαλάρωση στην ιδιοκτησία 35 στρεμμάτων του all-inclusive.

Το κατάλυμα διαθέτει 485 δωμάτια με κατηγορίες Deluxe, Superior και Family Suite. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γεύματα και ποτά all inclusive σε δύο εστιατόρια και τρία μπαρ του καταλύματος.

Οι δραστηριότητες αφθονούν σε όλο το θέρετρο, όπως Ζεν γιόγκα, εναέρια γυμναστική, γκολφ, ιπτάμενο τραπέζι, τοξοβολία, μπιτς βόλεϊ και τένις με κουπί που είναι εγγενές στη Μαρμπέγια. Υπάρχει επίσης υδάτινο πάρκο και παιδικά κλαμπ.

Εναλλακτικά, οι ταξιδιώτες που θέλουν να γνωρίσουν περισσότερο την περιοχή μπορούν να εγγραφούν για εκδρομές στο φυσικό πάρκο Doäana και στο Caminito del Rey, να κάνουν μια τετρακίνηση μέσω της Sierra de la Nieves και να επισκεφθούν τοπικά χωριά.