Η Rosewood Hotels & Resorts έχει οριστεί από την Εταιρεία Ανάπτυξης της Ερυθράς Θάλασσας για τη διαχείριση του Rosewood Red Sea, ανοίγοντας το πρώτο ξενοδοχείο της στην Ερυθρά Θάλασσα.

Βρίσκεται κατά μήκος της δυτικής ακτής της Σαουδικής Αραβίας στο νησί Shura. Το νέο ξενοδοχείο Rosewood® θα είναι μέρος του προορισμού της Ερυθράς Θάλασσας, ο οποίος αποτελείται από μια εκπληκτική μαρίνα που προσφέρει λέσχη γιοτ, εμπορικές λιανικές επιλογές και επιλογές για φαγητό.

Αυτή η νέα εξέλιξη πρόκειται να είναι ένας από τους κορυφαίους πολιτιστικούς προορισμούς και προορισμούς του τρόπου ζωής της Σαουδικής Αραβίας, ελκυστικός στους διεθνείς επισκέπτες και τους ντόπιους πολίτες μέσω ενός συνδυασμού στοιχείων αναψυχής. Το Rosewood Red Sea θα διαθέτει 149 δωμάτια και σουίτες.

Περιλαμβάνοντας 22 νησιά και πέντε τοποθεσίες στην ενδοχώρα μέχρι την ολοκλήρωσή του το 2030, ο προορισμός της Ερυθράς Θάλασσας θα φιλοξενήσει ένα πολυτελές τμήμα που θα αποτελείται από μονονησιωτικά θέρετρα, παραλιακά θέρετρα, κεντρικούς κόμβους νησιών και θέρετρα στην ενδοχώρα. έρημος και βουνά.

Ο προορισμός βρίσκεται 550 χλμ βόρεια της Τζέντα. Πρόκειται να υποδεχτεί την πρώτη του πτήση μέχρι το τέλος του 2022.