Συμφωνία διαχείρισης για το Novotel Living Singapore Orchard υπέγραψε η Novotel. Το rebrand 8 από τις κατοικίες Claymore Serviced Residences Singapore οριστικοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2022 με το ακίνητο 85 κλειδιών να γίνει το πρώτο Novotel Living που θα λειτουργήσει στη Σιγκαπούρη.

Το Novotel Living Singapore Orchard βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, πέντε λεπτά με τα πόδια από το Orchard MRT, και περιβάλλεται από τα καλύτερα καταστήματα της πόλης, καθώς και από μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ , με τους Βοτανικούς Κήπους της Σιγκαπούρης να είναι μόλις λίγα λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο.

Τα νέα χαρακτηριστικά της ιδιοκτησίας περιλαμβάνουν το πλήρως ανακαινισμένο λόμπι , που βρίσκεται στον πρώτο όροφο. το Clubhouse, ένα σαλόνι όπου οι επισκέπτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έναν φωτεινό και ευάερο χώρο, μια όμορφα διαμορφωμένη πισίνα με καμπάνες και γυμναστήριο.

Η ιδιοκτησία 85 δωματίων θα διαθέτει μια σειρά από σύγχρονα καταλύματα, από executive στούντιο έως διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, το καθένα με ευρύχωρους χώρους καθιστικού, με κομψή και πρακτική επίπλωση.

Σχεδιασμένο για μια νέα εποχή ταξιδιών, το Novotel Living είναι μια επωνυμία παρατεταμένης διαμονής ιδανική για τους επισκέπτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μεγαλύτερη διαμονή, ενώ νιώθουν σαν στο σπίτι τους όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

Το εν λόγω ακίνητο θα ενταχθεί στο δίκτυο των 27 ακινήτων της Accor στη Σιγκαπούρη στις επωνυμίες Raffles, Fairmont, Sofitel, Swissôtel, Novotel, Mercure και ibis.