Σύνταξη: tourismtoday.gr

H Cyprus Airways χρησιμοποίησε τον πρόσφατο χρόνο περιορισμένης κινητικότητας για να συγκεντρώσει τις δυνάμεις της και να ξαναγράψει το στρατηγικό της σχέδιο, νωρίτερα φέτος.

Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι η ανάκαμψη της είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Πρόσφατα πρόσθεσε 2 νέα αεροσκάφη (Airbus A320) με χώρο για 180 επιβάτες στον στόλο της και απασχόλησε 10 επιπλέον πληρώματα (50 άτομα) για τη λειτουργία του νέου αεροσκάφους.

Η δέσμευση αεροσκαφών αξίας άνω των 50 εκατομμυρίων, οι αλλαγές στην κορυφαία ομάδα και η ενδελεχής αλλαγή στρατηγικής στην τιμολόγηση και τη διανομή δείχνουν σαφώς αποτελέσματα με συντελεστές φορτίου Ιουλίου (μέχρι σήμερα) δεν έχουν προηγούμενο.

Η Αθήνα εξασφάλισε συντελεστή φόρτωσης 97%, Τελ Αβίβ 95%, Θεσσαλονίκη 100%, Ηράκλειο 99%, Βηρυτός 88%.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τη σπουδαία δουλειά που έχουν κάνει οι ομάδες μας τους τελευταίους μήνες, δήλωσε ο Paul Sies Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways.

Και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να βοηθήσουμε τόσους πολλούς ταξιδιώτες να φτάσουν στους προορισμούς τους.

Βοηθάμε ακόμη και πολλούς επιβάτες που έχουν αποκλειστεί καθώς η αεροπορική εταιρεία της επιλογής τους ακύρωσε ή καθυστέρησε τις πτήσεις τους».

Ήδη για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο ένα από τα αεροσκάφη της Cyprus Airways σταθμεύει στη Ρίγα και λειτουργεί για λογαριασμό του εθνικού αερομεταφορέα Air Baltic.