Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Booking.com κάνει έξτρα το χαμόγελο στα ταξίδια αυτό το καλοκαίρι, ξεκινώντας την εκστρατεία «Summer of Yeah» με μια σειρά από καταλύματα «Smiley Stays» στις ΗΠΑ.

Η εκστρατεία συμπίπτει με την 50η επέτειο της The Smiley Company, της επωνυμίας πίσω από το εμβληματικό σύμβολο smiley που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν.

Τα καταλύματα «Smiley Stay» θα στολιστούν με το λογότυπο και την παλέτα χρωμάτων του Smiley, με καρέκλες Smiley bean bag, φωτιστικά, φουσκωτά, κλινοσκεπάσματα, επιγραφές νέον και άλλα.

Η καμπάνια συνοδεύεται και με διαγωνισμό, με δώρο διαμονή δύο διανυκτερεύσεων από Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 έως Κυριακή 14 Αυγούστου 2022 με μόλις 50 δολάρια για τρία τυχερά ζευγάρια ταξιδιωτών, στα:

  • Smiley Stays στο Collective Retreats στο νησί Governors της Νέας Υόρκης.
  • Smiley Stay at Sea με Lumar Yacht Experience στην παραθαλάσσια περιοχή του Μαϊάμι Μπιτς.
  • Beachfront Smiley Stay στο Μαλιμπού σκαρφαλωμένο κατά μήκος της ακτογραμμής της SoCal.

Η Smiley διακόσμηση και ανέσεις θα κάνουν τους επισκέπτες να χαμογελούν και θα γεμίσουν με Smiley vibes συνώνυμα με το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Booking.com, το 76% των ταξιδιωτών παγκοσμίως λένε ότι το κίνητρό τους για να ταξιδέψουν είναι να τονώσουν τη διάθεση τους.

Μετά από τόσο πολύ χρόνο σε εσωτερικούς χώρους λόγω locdown, τα τρία πρώτα καταλύματα που ενδιαφέρονται περισσότερο να κάνουν κράτηση αυτό το καλοκαίρι οι Αμερικανοί ταξιδιώτες είναι παραλιακά σπίτια (31%), θέρετρα all-inclusive (20%) και καμπίνες στο δάσος (19%).