Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το IHG Hotels & Resorts υπενθυμίζει στον κόσμο πώς είναι να είσαι επισκέπτης. Η πιο πρόσφατη παγκόσμια καμπάνια μάρκετινγκ της εταιρείας, Guest How You Guest, είναι μια γιορτή για ξενοδοχεία και ένα διάλειμμα από το να πρέπει να τα κάνουμε όλα.

Παθιασμένη με την πεποίθηση ότι οι άνθρωποι πρέπει να φροντίζονται, να νιώθουν ελεύθεροι, να είναι ο εαυτός τους και να ζήσουν τα καλύτερα στην ζωή τους, η εταιρεία με το Guest How You Guest, μοιράζεται αυτό το μήνυμα μέσα από ζωντανές εικόνες και φρέσκια αφήγηση.

Η καμπάνια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων Guest How You Guest, λανσαρίστηκε επίσημα στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο στις 3 Αυγούστου 2022 και αναμένεται παγκοσμίως άμεσα, ενισχύει τις πραγματικές ταξιδιωτικές στιγμές και δείχνει πώς οι επισκέπτες μπορούν να ορίσουν το δικό τους ταξίδι στα ξενοδοχεία IHG.

Υποστηριζόμενο από την πιο εκτεταμένη επένδυση καμπάνιας μέσων που έχει κάνει ποτέ η IHG για πίστη, το Guest How You Guest αντικατοπτρίζει μια παιχνιδιάρικη προοπτική μιας εξατομικευμένης διαμονής σε ένα ξενοδοχείο IHG.

Προκαλεί την επιθυμία να ταξιδέψετε, να εξερευνήσετε και να αφεθείτε.
Οι εικόνες και τα βίντεο θα εμφανίζονται στο διαδίκτυο, σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, περιοδικά, διαφημιστικές πινακίδες, τοιχογραφίες, ακόμη και σε σταθμούς του μετρό.
Έχει σχεδιαστεί για να εμπνέει την επόμενη γενιά ταξιδιωτών, ενώ αλληλεπιδρά με τα τρέχοντα μέλη του IHG One Rewards.

Είτε πρόκειται για λάτρεις του αθλητισμού που μένουν σε ένα Holiday Inn Express, για έναν επισκέπτη του Kimpton Hotels & Restaurants που κάνει τη δουλειά του δίπλα στην πισίνα, είτε για ένα ζευγάρι που γιορτάζει σε ένα κατάλυμα InterContinental Hotels & Resorts, όλοι έχουν την εμπειρία φροντίδας που παρέχουν τα ξενοδοχεία IHG.

Ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας στον κόσμο, η IHG επικεντρώνεται στην επέκταση του χαρτοφυλακίου της και την ανάπτυξη των εμπορικών σημάτων της τα τελευταία χρόνια.

Η εταιρεία ξεπέρασε τα 6.000 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο φέτος, ξεκίνησε ένα ισχυρότερο, επανασχεδιασμένο πρόγραμμα αφοσίωσης με το IHG One Rewards και κυκλοφόρησε μια κομψή νέα εφαρμογή για κινητά που τα ζωντανεύει τα πάντα για τους επισκέπτες, κάνοντας τους επισκέπτες να νιώθουν ξεχωριστοί και ευπρόσδεκτοι.