Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε τα εγκαίνια της πολυαναμενόμενης εταιρείας Thompson Madrid, της πρώτης ιδιοκτησίας της Thompson Hotels στην Ισπανία.
Θέτοντας ένα εμπνευσμένο νέο πρότυπο για μοντέρνα πολυτελή διαμονή, το ξενοδοχείο 175 δωματίων είναι η επιτομή του προσεγμένου στιλ και της παγκόσμιας κομψότητας.

Με αυθεντική μαδριλένικη αίσθηση, προσφέρει έναν συναρπαστικό προορισμό για ταξιδιώτες που θέλουν να βυθιστούν στη ζωντανή ισπανική πρωτεύουσα.

Διαθέτοντας τρεις επώνυμους χώρους εστίασης, άρτια εξοπλισμένους χώρους με επιμελημένα σχεδιαστικά στοιχεία και αρχιτεκτονική που υποδηλώνει την πλούσια κληρονομιά της Μαδρίτης, το Thompson Madrid ενσαρκώνει πραγματικά την ταυτότητα της τοποθεσίας του.
Οι επισκέπτες καλούνται να ζήσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη μέσα από δημιουργικούς χώρους, αδιαμφισβήτητα τολμηρούς εσωτερικούς χώρους και ανεβασμένη γαστρονομία.

Το Thompson Madrid βρίσκεται στο Calle De La Montera, που συνδέει τη διάσημη κεντρική πλατεία της πόλης, Puerta del Sol, με τα θέατρα, τους κινηματογράφους και τις μπουτίκ της πολυσύχναστης Gran Via. Στεγάζεται σε δύο ιστορικά κτήρια και αποτελεί μια δυναμική και εκλεπτυσμένη βάση, για να εξερευνήσουν οι επισκέπτες τον αυθεντικό χαρακτήρα της πόλης.

Οι πολυσύχναστες γειτονιές της Malasaña, της Chueca και του ιστορικού κέντρου της Μαδρίτης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο και μια ποικιλία από γκαλερί, μουσεία, γαστρονομικές απολαύσεις και πολιτιστικά ορόσημα βρίσκονται σε κάθε γωνιά.

Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου αντικατοπτρίζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική που βρίσκεται σε όλη τη Μαδρίτη, ενώ ενσωματώνει την αναγνωρίσιμη αίσθηση μιας σύγχρονης κατοικίας των Thompson Hotels.

Εκτός από την παροχή των ανέσεων διαμονής στο πολυτελές ξενοδοχείο, το Thompson Madrid είναι τοποθετημένο ως πολιτιστικός κόμβος και προσφέρει στους επισκέπτες αποκλειστική πρόσβαση σε εμπειρίες σε όλη την πόλη, συμπεριλαμβανομένων περιηγήσεων, εκθέσεων τέχνης και συναυλιών.

Το Thompson Madrid θα σηματοδοτήσει το τρίτο ξενοδοχείο στην πόλη με την επωνυμία Hyatt, ενώνοντας τα Hyatt Centric Gran Via Madrid και Hyatt Regency Hesperia Madrid.
Το δεύτερο επώνυμο ξενοδοχείο της Thompson Hotels στην Ευρώπη θα ενωθεί σύντομα με την Thompson Vienna που αναμένεται να ανοίξει το 2024.