Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η MSC Cruises απευθύνει έκκληση στους ταξιδιωτικούς πράκτορες να στηρίξουν τον στόχο της να προσελκύσει περισσότερες κρατήσεις MICE (για συναντήσεις, κίνητρα, συνέδρια και εκδηλώσεις) για τη σεζόν 2022-23.

Όπως τονίζει η γραμμή κρουαζιέρας τα πλοία είναι καλύτεροι χώροι από τα ξενοδοχεία ή τα θέρετρα για εταιρικές εκδηλώσεις.
Παράλληλα υπάρχουν σχετικά αιτήματα πρακτόρων υποκινούμενα από την άνοδο στη ζήτηση για επιχειρήσεις MICE πολυεθνικών εταιρειών και εταιρειών εκδηλώσεων.

Ήδη οι ομάδες πωλήσεων της MSC Cruises στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία θα εξηγήσουν «τα οφέλη για τους πελάτες MICE» στους αντιπροσώπους αυτόν τον μήνα.

«Τα κρουαζιερόπλοια μας έχουν μεγάλα πλεονεκτήματα σε σχέση με τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα ως χώροι για χώρους MICE, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την κλίμακα της επιχείρησης, υπογραμμίζει ο Antonio Paradiso, Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises UK and Ireland.

Υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές για φαγητό και ποτό, μια σειρά από διαφορετικά αξιοθέατα, τρόπους διασκέδαση, διαφορετικοί προορισμοί για εξερεύνηση και ανακάλυψη. Και όλα σε ένα ταξίδι».

Σύμφωνα με την γραμμή κρουαζιέρας κάθε σκάφος MSC προσφέρει θέατρο, αίθουσα συνεδριάσεων, τραπεζαρία, μπαρ και σαλόνια που μπορούν να προσαρμοστούν στις διαφορετικές επιθυμίες των πελατών MICE.

Χώροι, μενού, δώρα, καθημερινά προγράμματα, σήμανση και οθόνες LED μπορούν επίσης να προσαρμοστούν.
Παράλληλα η MSC Cruises είναι σε θέση να σχεδιάσει εξατομικευμένες εκδρομές στην ξηρά και προγράμματα ψυχαγωγίας.

Όπως πρόσθεσε ο Antonio Antonio «μετά τους πολύ απαιτητικούς τελευταίους 24 μήνες της αγοράς MICE, ανυπομονούμε πραγματικά να παίξουμε τον ρόλο μας και να βοηθήσουμε το δίκτυο των αντιπροσώπων μας να προσφέρει μερικές απίστευτες ευκαιρίες στους πελάτες τους».