Τα δύο τρίτα των Αμερικανών σχεδιάζουν να ταξιδέψουν μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Grand Welcome.

Επιπλέον, ένας παρόμοιος αριθμός (πάνω από 65%) καταναλωτών σχεδιάζει να πάει οδικώς στους προορισμούς του εν μέσω ανόδου των τιμών του φυσικού αερίου και του πληθωρισμού.

Είναι ενδιαφέρον ότι η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι οι Αμερικανοί επιλέγουν τώρα να κάνουν κράτηση για διαμονή μόνοι τους.

Σχεδόν το 40% κάνει κράτηση για διαμονή και πτήσεις απευθείας με ξενοδοχεία, θέρετρα και αεροπορικές εταιρείες.

Ταυτόχρονα, το 63% των ταξιδιωτών ξοδεύουν οπουδήποτε μεταξύ 100 και 200 ​​$ για διαμονή ανά διανυκτέρευση και παραμονή στην ίδια χρονική διάρκεια όπως το 2021.

Πέρα από το 67% που σχεδιάζει να ταξιδέψει, ένα άλλο 18% είναι αναποφάσιστοι.

Το 14% είπε ότι δεν σχεδίαζε να ταξιδέψει. Κοιτάζοντας πίσω, για σχεδόν το 43% των ταξιδιωτών οι τελευταίες διακοπές πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους τρεις μήνες.

Το ένα πέμπτο (21%) έκανε διακοπές πριν από τέσσερις έως έξι μήνες, το 12% έκανε διακοπές πριν από εννέα έως 12 μήνες και το 23% έκανε διακοπές πριν από ένα χρόνο.

Η Grand Welcome εξέδωσε την έρευνά της για ταξίδια διακοπών μέσω της Survey Monkey από τις 31 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2022 και ερεύνησε περισσότερα από 1.500 άτομα σε όλες τις Η.Π.Α.