Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Marriott International και η International Hotel Capital Partners άνοιξαν στην Χάγη, δύο νέα ξενοδοχεία στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής της πόλης.

Το Residence Inn by Marriott The Hague και το Moxy The Hague προσθέτουν άλλα 300 επιπλέον δωμάτια στην ήδη εκτεταμένη ξενοδοχειακή υποδομή της πόλης.
Θα βρίσκονται μαζί στον ίδιο χώρο και θα συνδέονται μεταξύ τους, επιτρέποντας στους επισκέπτες να μετακινούνται απρόσκοπτα ανάμεσα στις εκτεταμένες εγκαταστάσεις τους.

Συγκεκριμένα τα δύο νέα ξενοδοχεία θα στεγάζονται στο κτίριο Muzentoren, που φιλοξενούσε διαδικτυακές επιχειρήσεις. Η ανακαίνιση του το έχει μεταμορφώσει, με την χρήση σύγχρονων φιλικών προς το περιβάλλον τεχνικές δόμησης, συμπεριλαμβανομένης της επαναχρησιμοποίησης παλαιών υλικών, της βιώσιμης επιλογής υλικών και της αποτελεσματικής διαχείρισης και διάθεσης απορριμμάτων.

Moxy The Hague

Το Moxy The Hague είναι ένα κομψό και παιχνιδιάρικο ξενοδοχείο στην παλιά πόλη, κοντά τόσο στη ζωντανή καρδιά της Χάγης όσο και στην παραλία Scheveningen.

Διαθέτει εμπειρία εξυπηρέτησης επισκεπτών του Moxy, ενώ όλα τα δωμάτια προσφέρουν υψηλό επίπεδο άνεσης, με το MOXY Sleeper, ευρύχωρη καμπίνα ντους και τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 55 ιντσών.

Residence Inn The Hague

Το Residence Inn The Hague επιτρέπει στους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη σύγχρονη άνεση ζώντας σε ένα ζωντανό κέντρο της πόλης.

Τα ευρύχωρα στούντιο και τα διαμερίσματά τους περιλαμβάνουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πλυντήριο πιάτων, εστίες μαγειρέματος, φούρνο μικροκυμάτων και όλα τα πιάτα και σκεύη – εξασφαλίζοντας μια εμπειρία από το σπίτι.