Η ομάδα της Austrian Airlines προετοιμάζεται για το καλοκαίρι του 2023.

Με 120 προορισμούς και 1.270 εβδομαδιαίες συχνότητες από τη Βιέννη, ο εγχώριος αερομεταφορέας θέλει να αξιοποιήσει το περασμένο καλοκαίρι και έχει επεκτείνει σημαντικά το πρόγραμμά του για το επόμενο έτος.

Στο θερινό πρόγραμμα πτήσεων του 2023, ο αερομεταφορέας θα πετάξει σε επτά νέους προορισμούς εκτός από τους καθιερωμένους προορισμούς του και ένα σημαντικά διευρυμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

«Η ανάπτυξη τεσσάρων νέων αεροσκαφών A320neo θα είναι ορατή στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων. Περισσότερα αεροσκάφη καθιστούν δυνατούς περισσότερους προορισμούς. Η αυστριακή ομάδα έχει αποδείξει ότι είμαστε έτοιμοι να πετάξουμε, οπότε ξεκινάμε το 2023 με υψηλές φιλοδοξίες», λέει ο CCO της Austrian Airlines, Michael Trestl.

Από το Πόρτο στο Τρόμσο: Η Austrian Airlines κάνει τα όνειρα των διακοπών πραγματικότητα

Οι προορισμοί Πόρτο, Μασσαλία, Billund και Tivat είναι εντελώς νέοι στο πρόγραμμα. Οι τέσσερις προορισμοί εκτελούνται έως και τρεις φορές την εβδομάδα αναχωρώντας από τη Βιέννη. Το Παλέρμο, που προσφερόταν στο παρελθόν σε εποχική βάση, προστέθηκε επίσης στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων. Επιπλέον, το δρομολόγιο προς το Βίλνιους, το οποίο ήταν ήδη μέρος του δικτύου δρομολογίων της Austrian Airlines πριν από την πανδημία του κορωνοϊού, θα προσφερθεί ξανά. Η δημοφιλής ιταλική πόλη στη βόρεια ακτή της Σικελίας και την πρωτεύουσα της Λιθουανίας θα λειτουργεί επίσης τρεις φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, οι πτήσεις προς το Τρόμσο θα απογειώνονται μία φορά την εβδομάδα μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου.

Εκτός από συνολικά 43 προορισμούς και σχεδόν 300 εβδομαδιαίες πτήσεις προς τη Μεσόγειο, το δίκτυο μεγάλων αποστάσεων προσφέρει επίσης πολλά. Το Λος Άντζελες, για παράδειγμα, θα προσφέρεται και πάλι στο πρόγραμμα δρομολογίων της Austrian με απευθείας πτήσεις από τη Βιέννη. Μπορείτε να κάνετε κράτηση τώρα για όλους τους καλοκαιρινούς προορισμούς πτήσεων στο austrian.com.