Η GO FIRST (παλαιότερα γνωστή ως GoAir) ανακοίνωσε τρεις εορταστικές προσφορές καθώς η αεροπορική εταιρεία συμπληρώνει 17 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.

Σηματοδοτώντας το ορόσημο του 17ου έτους, το GO FIRST θα παρέχει δωρεάν εισιτήριο σε όλους τους 17χρονους για το επόμενο ταξίδι τους.

Οι επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση 17% χρησιμοποιώντας τον κωδικό «GOING17» ενώ κάνουν κράτηση εισιτηρίου για οποιονδήποτε επιθυμητό προορισμό μόνο στην εφαρμογή GO FIRST για κινητά.

Ως μέρος των προσφορών, οι ναύλοι των αεροπορικών εταιρειών θα ξεκινούν από 1717 INR*(all-in) για κρατήσεις που πραγματοποιούνται από την 1η Δεκεμβρίου 2022 έως τις 5 Δεκεμβρίου 2022 εντός της περιόδου ταξιδιού από 20 Δεκεμβρίου 2022 έως 30 Σεπτεμβρίου 2023. Τα εισιτήρια για την προσφορά μπορούν να κάνετε κράτηση στον ιστότοπο GO FIRST (www.FlyGoFirst.com) ή μέσω της επίσημης εφαρμογής για κινητά GO FIRST.

Εκτός από την ευκολία και την προσιτή πτητική εμπειρία, η GO FIRST ήταν συνεπής στην παροχή επιλογών πτήσεων και ευελιξίας στους πελάτες της με πρωτοβουλίες με γνώμονα την αξία.

Μιλώντας με την ευκαιρία, ο Kaushik Khona, Διευθύνων Σύμβουλος, GO FIRST είπε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που γιορτάζουμε την 17η επέτειό μας και είμαστε σε θέση να συνεισφέρουμε στην ανύψωση της ινδικής αεροπορικής βιομηχανίας με το Ultra Low Cost Model μας. Αυτές οι προσφορές αποτελούν ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους ταξιδιώτες που επέλεξαν να πετάξουν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε περήφανοι για τους υπαλλήλους GO FIRST που εργάζονται αφοσιωμένα για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία πτήσης. Καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να επεκτείνουμε πέρα ​​από τα σύνορα, προσβλέπουμε σε πολλά περισσότερα επιτεύγματα και ορόσημα στο εγγύς μέλλον».

Η GO FIRST βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή της ικανοποίησης των πελατών και, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της, You Come First, εισήγαγε αρκετές φιλικές προς τους επιβάτες υπηρεσίες με στόχο την παροχή μιας απρόσκοπτης εμπειρίας. Αυτή η προσφορά είναι μια επέκταση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της, «You Come First».

Πρόσφατα η GO FIRST εισήγαγε το 55ο Airbus A 320 NEO στον στόλο της. Η Go First έλαβε επίσης επιβεβαίωση από τους Pratt και Whitney για την παράδοση κινητήρων που μπορούν να επισκευαστούν σύντομα και οι ίδιοι θα τεθούν αμέσως σε λειτουργία εντός του Δεκεμβρίου 2022 και σίγουρα θα συμβάλουν στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για ταξίδια εσωτερικού.

Με την εισαγωγή πολλών επισκευάσιμων κινητήρων, η GO FIRST αναμένει να αυξήσει τη συχνότητα και τον αριθμό των πτήσεων για να παρέχει βελτιωμένη συνδεσιμότητα στους επιβάτες της και να ανακτήσει το μερίδιο αγοράς της.