Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Grand Hyatt La Manga Club and Resort, ανοίγει τις πύλες του στην Μούρθια της Ισπανίας.

Θυγατρική της Hyatt υπέγραψε συμφωνία franchise με το La Manga Club (θυγατρική του Grupo Inversor Hesperia) για το ξενοδοχείο, στο πλαίσιο ανάπτυξης στις πολυτελείς μάρκες της σε αγορές βασικής ανάπτυξης σε όλη την Ευρώπη.

Το Grand Hyatt La Manga Club and Resort θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο με την επωνυμία Grand Hyatt στην Ισπανία και θα προστεθεί στο Grand Hyatt Lanzarote, το οποίο πρόκειται να ανοίξει το 2025.

Μετά από εργασίες ανακαίνισης, το εμβληματικό θέρετρο πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του με την επωνυμία Grand Hyatt στην Ισπανία στα μέσα του 2023.

Τα 192 δωμάτια του ξενοδοχείου, συμπεριλαμβανομένης μιας βασιλικής σουίτας και έξι επιπλέον σουίτες, θα επανασχεδιαστούν ώστε να αντικατοπτρίζουν το ζωντανό ντιζάιν και την τολμηρή αρχιτεκτονική της Grand Hyatt.

Θα προστεθεί επίσης μια σειρά από ανανεωμένες γαστρονομικές προσφορές, όπως ένα νέο σούσι μπαρ και ένα εστιατόριο υψηλής ποιότητας, που θα επικεντρώνεται στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων μέσω της διεθνούς κουζίνας.

«Το Grand Hyatt La Manga Club and Resort θα προσφέρει στον σύγχρονο ταξιδιώτη εμπλουτισμένες εμπειρίες πολυτέλειας και τρόπου ζωής, δήλωσε η Felicity Black-Roberts, αντιπρόεδρος ανάπτυξης της Hyatt στην Ευρώπη.
Θα σηματοδοτήσει ένα σημαντικό ορόσημο στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της μάρκας πολυτελείας μας στην Ευρώπη».