Όχι πια μακριά από μία αναβάθμιση από μία αξέχαστη διαμονή!

 Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάνεις check-in στο αγαπημένο σου ξενοδοχείο και να σε υποδέχεται μια αυτόματη αναβάθμιση δωματίου; Τα Small Luxury Hotels of the World™ αποφάσισαν να μην αφήνουν αυτό το θέμα στην τύχη και προσφέρουν 20% έκπτωση στην κράτηση κάθε σουίτας, εφόσον προπληρωθεί η διαμονή. Junior, Master ή Presidential – σίγουρα η διαμονή σε μια σουίτα μπορεί να μετατρέψει ένα city break ή για μία εποχιακή απόδραση σε ονειρική εμπειρία. Πάρτε λοιπόν μια μικρή γεύση του ονείρου, με τις σουίτες που ακολουθούν…


St. James’s Hotel and Club 

Το έξοχο μοντέρνο ακι αρκούντως κομψό ξενοδοχείο St James’s Hotel and Club βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Mayfair, το παλάτι του Μπάκιγχαμ και το παλάτι του St. James. Η Σουίτα Westminster, με τον ιδιωτικό ανελκυστήρα και την τεράστια και βραβευμένη ιδιωτική βεράντα με την πανοραμική θέα, αποτελεί μία από τις πιο εντυπωσιακές σουίτες στο Λονδίνο.  Με χειροποίητες μεταξωτές ταπετσαρίες, Murano πολυελαίους, τηλεόραση στο μπάνιο και θρυλικά άνετα στρώματα Hypnos είναι η απόλυτλη εμπειρία πολυτέλειας.

 La Peschiera

Η Puglia στη Νότιο Ιταλία, είναι από μόνη της ένας καυτός ταξιδιωτικός προορισμός. Όπως ακριβώς και το La Peschiera, που είναι χτισμένο στις ακτές της Puglia προσφέρουν θέα στην Αδριατική και καθώς διαθέτει μόλις 12 δωμάτια  εξασφαλίζει απόλυτη ιδιωτικότητα. Με ιδιωτική πισίνα και σοφίτα η Master Sea View Suite του ξενοδοχείου υπόσχεται αξέχαστη διαμονή. Το ξενοδοχείο – πρώην ιχθυοτροφείο, διαθέτει μια μοναδική γοητεία και χαρακτήρα. Μην παραλήψετε να εξερευνήσετε το γευστικό μενού στο παραθαλάσσιο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

The Iroquois New York

Απλά… Νέα Υόρκη! Το ξενοδοχείο Iroquois, που απέχει μόλις ένα βήμα από την πλατεία Times Square,  διαθέτει προεδρική σουίτα  – με τραπεζαρία και κουζίνα και ξεχωριστή θέα στην 44η λεωφόρο και –έκπληξη!- ότι μπορεί να χρειαστούν οι φιλοξενούμενοι για να κατακτήσουν αυτή την απίστευτη πόλη. Το εστιατόριο Triomphe –εντός του ξενοδοχείου- είναι διάσημο για την φροντίδα προς τους θαμώνες του και το καλό φαγητό.

Twinpalms Phuket 

Phuket, Ταϋλάνδη… Διάσημο για την πολυτέλεια και την πολυτέλεια των σουιτών των ξενοδοχείων του. Το ξενοδοχείο Twinpalms Phuket, από την άλληη, είναι διάσημο για την πολυτέλεια των επιλογών που προσφέρει… Ναι, και στις σουίτες του. Οπότε έχουμε και λέμε… Palm Suites για ιδιωτικότητα, Lagoon Pool Suites για τροπικό περιβάλλον και την καλύτερη εκδοχή της πολυτέλειας και Presidential Penthouse σουίτα 2 υπνοδωματίων με 24ωρο μπάτλερ, concierge service και ιδιωτική πισίνα 16 μέτρων.

 Tiamo Resort 

Δεν είναι εύκολο να φτάσετε – αλλά το ταξίδι είναι μέρος της εμπειρίας. Μετά την πτήση με υδροπλάνο και την προσγείωση στο νησί  Andros στις Μπαχάμες, οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν την ύψιστη eco πολυτέλεια της βίλας Full Moon. Με περισσότερα από 1.200 τετραγωνικά πόδια επιφάνειας, συμπεριλαμβανομένων δύο λουτρών και της άμεσης πρόσβασης στη παραλία δεν αποτελεί έκπληξη που η βίλα είναι περιζήτητη και πάντα γεμάτη. Διαθέτει δικό της… μπαρ μέσα σε νερό και πισίνα, γεγονός που την καθιστά τον τέλειο προορισμό για ζευγάρια ή νεόνυφους. Η κατάδυση και το καγιάκ αποτελούν επίσης δημοφιλείς δραστηριότητες στο νησί για εκείνους που κατορθώνουν να αφήσουν τα δωμάτιά τους για να απολαύσουν επιτέλους αυτήν την υποδειγματική τροπική όαση.

Η προσφορά αφορά κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Οκτωβρίου 2015 για διαμονή έως 31 Μαρτίου 2016.