Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Accor γιορτάζει τα εγκαίνια του ibis Styles Copenhagen Ørestad μαζί με τον εταίρο Borealis Hotel Group στο ντεμπούτο της ξενοδοχειακής μάρκας τόσο στη Δανία όσο και στις Σκανδιναβικές χώρες.

Το ξενοδοχείο 186 δωματίων στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή Ørestad κοντά στο κέντρο της Κοπεγχάγης φέρνει στο προσκήνιο τη δημιουργική σχεδίαση της μάρκας, προσφέροντας στους επισκέπτες μια εκπληκτική και εντυπωσιακή σχεδίαση που συνδυάζει την αστική ζωή με τη γαλήνη της φύσης.

Το εκλεπτυσμένο στιλ στο ξενοδοχείο με τα σύγχρονα δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους εστιάζει στον συνδυασμό της φύσης και της αστικής ζωής.
Το σκηνικό διαθέτει φωτισμό με νέον, τοίχους με γκράφιτι δίπλα σε σκηνές της φύσης, εικονογραφημένες ταπετσαρίες και φλοράλ μοκέτα, με αποκορύφωμα λαμπερό κοινό χώρους σχεδιασμένους.

Σε θέση ιδανική και για επαγγελματίες ταξιδιώτες

Τοποθετημένο στο δημοφιλές Nest45 ένα πολυλειτουργικό κτήριο, το ξενοδοχείο βρίσκεται σε έναν κόμβο γραφείων και μικρών επιχειρήσεων στο Ørestad, μια γειτονιά γνωστή για το σύγχρονο αστικό ντιζάιν και την εύκολη γειτνίαση με την πόλη.

Ως το πρώτο ibis Styles στη σκανδιναβική περιοχή και η ναυαρχίδα, το ξενοδοχείο σηματοδοτεί ένα σημείο εισόδου στην αγορά για τη φιλική προς τις τιμές επωνυμία.

Σε καλή τοποθεσία για όσους ταξιδεύουν το Σαββατοκύριακο, καθώς και για επαγγελματίες ταξιδιώτες και οικογένειες, απέχει μόλις 15 λεπτά με το μετρό από τον κεντρικό σταθμό της πόλης.

Δημιουργικότητα σχεδιασμένη για τη φύση και την αστική ζωή

Η Κοπεγχάγη είναι η ιδανική τοποθεσία για το πρώτο ξενοδοχείο ibis Styles στην περιοχή. Κάθε ξενοδοχείο της επωνυμίας έχει το δικό του μοναδικό ντιζάιν, θέμα και προσωπικότητα, και η πόλη είναι γνωστή για τη σχεδιαστική γενεαλογία της.

Οι περισσότεροι κάτοικοι της Κοπεγχάγης ζουν σε απόσταση 300 μέτρων από έναν χώρο πρασίνου και η σύνδεση με τη φύση αποτέλεσε την έμπνευση για τον δημιουργικό και πολύχρωμο σχεδιασμό του ξενοδοχείου.

Συμπληρώνοντας τους ζωντανούς δημόσιους χώρους του, τα σχέδια δωματίων με πλούσια πράσινα και μπλε χρώματα αντλούν έμπνευση από τη γύρω ύπαιθρο και τις πλωτές οδούς της περιοχής. Τα δωμάτια έχουν θέα σε κτίρια με βραβευμένη αρχιτεκτονική, φυσικά καταφύγια και τους θόλους της πόλης.

Υγιεινές επιλογές στο εστιατόριο

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου, το Sunder, σχεδιάστηκε επίσης σύμφωνα με την έννοια της αστικής φύσης. Και παίζει με τη σημασία της λέξης στα αγγλικά («διαίρεση») και τη σημασία στα δανικά («πιο υγιής») στο υγιεινό θέμα της.

Οι υγιεινές επιλογές πρωινού περιλαμβάνουν δανέζικα αγαπημένα πιάτα, όπως σπιτική γκρανόλα. Οι επιλογές για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο περιλαμβάνουν μια σειρά από μπολ σαλάτας και υγιεινά γεύματα.

Η άνετη τραπεζαρία και το μπαρ έχουν δημιουργηθεί για να εξυπηρετούν την τοπική κοινότητα καθώς και τους επισκέπτες, αποτελώντας έναν κοινωνικό κόμβο για την περιοχή.

Απολαυστικές ανέσεις για όλους του τύπους ταξιδιωτών

Το ξενοδοχείο προσφέρει μια σειρά από πρόσθετα που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα ταξίδια ευκολότερα και πιο ευχάριστα.

Διατίθενται ποδήλατα προς ενοικίαση για εύκολη μεταφορά, όπως οι ντόπιοι γύρω από την πόλη, στη φύση και στους αστικούς χώρους.

Για όσους ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, η περίφημη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής της Κοπεγχάγης είναι στάνταρ.
Κάθε δωμάτιο του ibis Styles έχει σχεδιαστεί ως χώρος καθιστικού όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να εργαστείτε.

Κάθε όροφος έχει μια διάταξη με σύγχρονες επιλογές συνδεσιμότητας (επίπεδη οθόνη, σύνδεση πολυμέσων). Υπάρχει επίσης, μια ζώνη εργασίας και σαλόνι και χώρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαμονή σας.

Οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν το μοναδικό φιλικό προς την οικογένεια ντιζάιν, με σουίτες και πρωινά προσαρμοσμένα για παιδιά, παιδική γωνιά, βρεφικό εξοπλισμό και ένα θερμό καλωσόρισμα που περιμένει γονείς και παιδιά.