Σύνταξη tourismtoday.gr

Η βρετανική Solmar Villa Holidays πρόσθεσε νέα ακίνητα στην ηπειρωτική Ελλάδα στο καλοκαιρινό της πρόγραμμα. Πλέον έχει 25 βίλες στην ακτή του Ιονίου, σε Πάργα, Πρέβεζα και Σύβοτα.

Οι νέες βίλες μαζί με αυτές στην Κω, την Ίμπιζα και την ακτή Αμάλφι της Ιταλίας ανεβάζουν σε 1.500 τα ακίνητα της σε όλη την Ευρώπη και τη Μεσόγειο.

Η μετάβαση στις ακτές του Ιονίου, μέρος ενός σημαντικού σχεδίου ανάπτυξης

H Solmar Villa Holidays, έχει πάνω από 27 χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένων διακοπών σε βίλες.

Όπως τόνισε η Julie Blake, διευθύνουσα σύμβουλος της Solmar Villa Holidays «η μετάβαση μας στις ακτές του Ιονίου είναι μέρος ενός σημαντικού σχεδίου ανάπτυξης μας που υλοποιούμε φέτος.

Η Ακτή του Ιονίου είναι γνωστή ως το «Ελληνικό Αμάλφι» και χαίρομαι που καταφέραμε να την προσθέσουμε στο φυλλάδιο μας μια υπέροχη συλλογή από βίλες του Ιονίου.

Αν και είναι μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας, η ακτογραμμή έχει μια νησιωτική ατμόσφαιρα και ένα εντυπωσιακό τοπίο από πυκνά δάση, ονειρεμένες θάλασσες και ορεινά χωριά. Νομίζω ότι οι πελάτες μας θα το λατρέψουν.

Όλες οι βίλες μας είναι υψηλής ποιότητας, με ιδιωτικές πισίνες και σε μικρή απόσταση από το θέρετρο.
Πραγματοποιούμε πάντα ελέγχους ασφαλείας. Οι εκπρόσωποι μας είναι παρόντες στο θέρετρο για να έχουν οι επισκέπτες μας την διαβεβαίωση πώς κάποιος είναι κοντά τους».