Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ο καλύτερος προορισμός για μετεγκατάσταση στον κόσμο σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της HSBC.

Τα αποτελέσματα επιλέχθηκαν με βάση παράγοντες, όπως η ποιότητα ζωής, τα οικονομικά και η ευκολία εγκατάστασης. Η έρευνα ερεύνησε γιατί οι άνθρωποι αποφασίζουν να μετακομίσουν στο εξωτερικό και ποια προβλήματα αντιμετωπίζουν όταν το κάνουν.

Ο κύριος λόγος που οι άνθρωποι μετακομίζουν στα ΗΑΕ είναι για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο. Για το 36% των ερωτηθέντων που έχουν μετεγκατασταθεί στα ΗΑΕ, ο τρόπος ζωής είναι το κύριο κίνητρο για τη μετακίνησή τους.

Σε σύγκριση με άλλες αγορές, τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τον τρόπο ζωής των εκπατρισμένων στα ΗΑΕ ήταν οι μισθοί και η οικογενειακή σταθερότητα.

Άλλοι παράγοντες που κατατάσσονται ψηλά περιλαμβάνουν την ικανότητα να βγάλει κανείς χρήματα και την ευκαιρία να ζήσει σε ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον.

Σκοπός της μελέτης ήταν να μάθει πώς η επιδημία επηρεάζει την οικονομική ζωή των κατοίκων του εξωτερικού, τους λόγους μετακόμισης στο εξωτερικό και πολλά άλλα.