Σε συνεργασία με το MICE Show India, το Travel Tech India και το ITB India Conference, η ετήσια εμπορική έκθεση επιστρέφει δυναμικά ως προσωπική εκδήλωση στη Βομβάη από τις 26 έως τις 28 Απριλίου 2023.

Η τριήμερη εμπορική έκθεση και συνέδριο B2B, που θα πραγματοποιηθεί στο Παγκόσμιο Συνεδριακό Κέντρο Jio, στη Βομβάη, θα χτίσει τη γέφυρα προς τις ταξιδιωτικές αγορές της Ινδίας και της Νότιας Ασίας.

Μετά από δύο ψηφιακές εκδόσεις, η έκθεση θα προσφέρει μια εμπειρία πρόσωπο με πρόσωπο και θα συγκεντρώσει βασικούς ηγέτες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας και διεθνείς εκθέτες από διάφορα τμήματα του MICE, του Leisure, του Corporate και του Travel & Technology.

Επίτιμος προσκεκλημένος ο Achim Fabig, Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Βομβάη, μαζί με τον David Ruetz, Senior Vice President, Messe Berlin, και τον Stefan Halusa, Γενικό Διευθυντή του Ινδο-Γερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου θα εγκαινιάσουν την ITB India 2023.

Η πολλά υποσχόμενη συμμετοχή του εκθέτη διευκολύνει τις επιχειρηματικές συναντήσεις και προωθεί τη δέσμευση για τους συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο μέσω της ζωντανής μορφής της ITB India. Οι διάφορες αναπαραστάσεις ανά προορισμούς είναι εντυπωσιακές και διαθέτουν περίπτερα από Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Σεράγεβο, Βιετνάμ, Ισλανδία, Ταϊλάνδη, Φίτζι, Ιαπωνία και πολλά άλλα.

Ως διεθνής σκηνή, η έκθεση θα παρουσιάσει επίσης πολλούς παγκόσμιους εθνικούς τουριστικούς οργανισμούς (NTOs) συμπεριλαμβανομένων των Atout France India, German National Tourist Office, Saxony Tourism, Tourist Office of Roissy, Tourist Office of Spain και Visit Sarajevo. Διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία και τουριστικοί πράκτορες εκπροσωπούνται επίσης με τα προϊόντα τους στη φετινή έκθεση.

«Με λιγότερο από μία εβδομάδα να απομένει μέχρι να ανοίξει τις πόρτες της η ITB India, ο αριθμός των κρατήσεων και τα σχόλια που λαμβάνουμε από ειδικούς του κλάδου σε συζητήσεις υπογραμμίζουν ότι όλα τα σημάδια δείχνουν μια επιτυχημένη ζωντανή πρεμιέρα. Είμαι πεπεισμένος ότι η ITB India θα βοηθήσει στη δημιουργία των καλύτερων δυνατών επιχειρηματικών ευκαιριών για όλους τους συμμετέχοντες και θα επιταχύνει τη διεθνή ανάκαμψη και ανάκαμψη. Οι αγορές εξερχόμενων ταξιδιών της Ινδίας και της Νότιας Ασίας γίνονται όλο και πιο σημαντικές για πολλές χώρες: η ITB India είναι απλώς ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε και χαίρομαι που το σόου γίνεται 100% ζωντανά», λέει η Sonia Prashar, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια, Ινδο-Γερμανικό Επιμελητήριο του Εμπορίου.

Η ανάπτυξη της μοναδικής αγοράς καταλυμάτων της Ινδίας έχει ανοίξει ευκαιρίες για μικρο-επιχειρηματικότητα και βαθύτερες συνδέσεις με τις τοπικές κοινότητες. Ο Amanpreet Singh Bajaj, Γενικός Διευθυντής για την Ινδία, τη SEA, το HK και την Ταϊβάν, Airbnb, θα μιλήσει για τον «Υπεύθυνο Τουρισμό – Κλειδί για την αναζωπύρωση της ταξιδιωτικής βιομηχανίας».

Στη συνεδρία με τίτλο «Travel Influencer Marketing: The Good, the Bad and the Brilliant», η Megna Shankaranarayanan, Industry Head – Travel & FoodTech, Google, θα τονίσει την αυξανόμενη σημασία του βίντεο στις φάσεις ανακάλυψης, έρευνας και σχεδιασμού της αγοράς ενός ταξιδιώτη. ταξίδι

Στις συνομιλίες «NTOs’ Talks: Destination Rediscoveries», ηγέτες από NTOs σε όλη την περιοχή και όχι μόνο μοιράζονται πληροφορίες και σχέδια για να επιστρέψουν οι προορισμοί τους πιο δυνατοί από πριν. Βασικοί ομιλητές της σειράς NTOs Talk θα περιλαμβάνουν Sheetal Munshaw, Διευθυντής Ινδίας, Atout Γαλλία, Romit Theophilus, Διευθύνων Σύμβουλος, Γερμανικός Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού, GB Srithar, Περιφερειακός Διευθυντής, Ινδία, Μέση Ανατολή και Νότια Ασία, Συμβούλιο Τουρισμού Σιγκαπούρης, Neliswa Nkani , Hub Head – Μέση Ανατολή