Η Eyewide e-Services υλοποίησε την διαδικτυακή εφαρμογή εξυπηρέτησης των ξεναγών/μελών του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης.

Tο Σωματείο Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης αποφάσισε να αναβαθμίσει την μοναδική στο είδος της στην Ελλάδα, διαδικτυακή του εφαρμογή εξυπηρέτησης των ξεναγών/μελών του αλλά και των τουριστικών γραφείων Κρήτης (http://www.tgc.gr, είσοδος μόνο για μέλη/ξεναγούς/ταξιδιωτικά γραφεία).

Η πλατφόρμα συνεργασίας αλλά και πληροφόρησης, γράφτηκε από την αρχή ενώ προστέθηκαν νέα στοιχεία, σε περιβάλλον ASP.NET MVC3 από την Eywide.

Έπειτα από 5 συνεχή έτη λειτουργίας και βλέποντας την ανάγκη της εποχής μας, στα νέα δεδομένα, με στόχο την σημαντική βελτίωση σε ταχύτητα, ποιότητα, ευχρηστία αλλά και την ασφάλεια των δεδομένων δημιουργήθηκε η ανανεωμένη πλατφόρμα.

Πρόκειται για  μια πύλη όπου ένα συνεργαζόμενο Τουριστικό Γραφείο μπορεί να βρει άμεσα έναν διαθέσιμο ξεναγό με κριτήρια ημερομηνίας/ες και ομιλούμενης/ων γλώσσας/ων.

Ο ξεναγός μπορεί να διαχειρίζεται την διαθεσιμότητα του ημερολογίου του μέσω Η/Υ αλλά και μέσω αποστολή SMS όπως και να έχει πρόσβαση επίσης σε ανακοινώσεις και αρχείο κειμένων σεμιναρίων.

Ελπινίκη Τζουάνου