Τα αποτελέσματα μιας μοναδικής συνεργασίας ως επίσημος Media Partner με τη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market 2015 ανακοινώνει το Greek Travel Pages (GTP), που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο την εβδομάδα 2-5 Νοεμβρίου 2015.

Το GTP, κάλυψε την έκθεση με μια δυναμική ομάδα δημοσιογράφων, προσφέροντας συνεχή ροή ειδήσεων στο ειδησεογραφικό του site GTP Headlines news.gtp.gr και στα social media η παρουσία του στα οποία επιβραβεύτηκε από τους διοργανωτές.

Η παρουσία του Greek Travel Pages (GTP) δεν περιορίστηκε μόνο στη δημοσιογραφική κάλυψη της έκθεσης.  Με την έντονη παρουσία της εξειδικευμένης του ομάδας πωλήσεων και Marketing στον κεντρικό χώρο της έκθεσης, το GTP συνέβαλε στην προβολή της χώρας και των επαγγελματιών – συνεργατών του τουριστικού κλάδου.

Η WTM London αποτελεί το κύριο σημείο συνάντησης στην Ευρώπη θεσμικών παραγόντων, επαγγελματιών από όλο το φάσμα του τουριστικού κλάδου και ενημέρωσης για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που τον αφορούν. Μέσα από σειρά networking εκδηλώσεων διευκολύνει τη δημιουργία νέων συνεργασιών, τη σύσφιξη σχέσεων και την ανταλλαγή απόψεων.