Η Wyndham Hotels and Resorts πρόκειται να ανοίξει το πρώτο της ξενοδοχείο υπό την οικονομική επωνυμία Super 8 στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτόν τον μήνα.

Η ξενοδοχειακή εταιρεία έχει συνεργαστεί με τη βρετανική εταιρεία παροχής υπηρεσιών αυτοκινητοδρόμων Roadchef για να ανοίξει το Super 8 by Wyndham Chester East, που βρίσκεται ακριβώς έξω από τον αυτοκινητόδρομο M56. Το ξενοδοχείο 41 δωματίων αναμένεται να εξυπηρετεί τους οδικούς ταξιδιώτες γύρω από τις περιοχές Cheshire, Greater Manchester και North Wales του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το ξενοδοχείο θα ανοίξει μετά από ένα εκτεταμένο έργο ανακαίνισης, το οποίο αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης επένδυσης πολλών εκατομμυρίων λιρών από την Roadchef.

Ο σχεδιασμός έχει επηρεαστεί από έρευνα σχετικά με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία διαπίστωσε ότι οι συχνοί ταξιδιώτες ήθελαν περισσότερες επιλογές, ευελιξία και επιλογές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Το κατάλυμα θα προσφέρει μια ποικιλία τύπων δωματίων που μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες, ομάδες, ζευγάρια ή μεμονωμένα άτομα. Αυτά θα περιλαμβάνουν standard δίκλινα δωμάτια με 1 διπλό, 2 μονά κρεβάτια και king-size δωμάτια, μαζί με καταλύματα δύο υπνοδωματίων με σαλόνια και κρεβάτια king size. Το ξενοδοχείο θα παρέχει επίσης «την πιο πρόσφατη τεχνολογία στο δωμάτιο», δωρεάν Wi-Fi, κομψή επίπλωση και έργα τέχνης με υπογραφή, καθώς και μπαρ και εστιατόριο και εγκαταστάσεις φόρτισης EV.

Ο Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος EMEA της Wyndham Hotels and Resorts δήλωσε:

«Οι σημερινοί ταξιδιώτες θέλουν μια ποιοτική εμπειρία αλλά σε προσιτή τιμή, αυτό ακριβώς που προσφέρει το Super 8 by Wyndham. Είναι μια επωνυμία που έχει σκοπό να αγκαλιάσει το ταξίδι, να βοηθήσει τους επισκέπτες να ξεκουραστούν, να ανεφοδιαστούν με καύσιμα και να αντιμετωπίσουν τον ανοιχτό δρόμο μπροστά. Για αυτόν τον λόγο, η Roadchef – μια εταιρεία γνωστή για την αξιοποίηση της καινοτομίας που τοποθετεί την άνεση και την άνεση στο επίκεντρο της επιχείρησής της – είναι ο τέλειος συνεργάτης που θα μας βοηθήσει να φέρουμε το Super 8 της Wyndham στο Ηνωμένο Βασίλειο».

Η επωνυμία Super 8 by Wyndham έχει περίπου 2.700 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο σε προορισμούς όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Ινδονησία, η Γερμανία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία.