Η Habyt, ο παγκόσμιος πάροχος ευέλικτων κατοικιών, άνοιξε το πρώτο της ακίνητο βραχείας και μακράς διαμονής στην Ευρώπη.

Το Habyt The Waterfront στο Βερολίνο, είναι η πρώτη εισβολή της εταιρείας στην Ευρώπη με ξενοδοχεία διαμερισμάτων.

Το κατάλυμα θα προσφέρει 144 στούντιο με χώρο εργασίας, ιδιωτικό μπάνιο και μικρή κουζίνα εξοπλισμένη με ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα και φούρνο μικροκυμάτων.

Το κτίριο περιλαμβάνει άλλα 92 στούντιο αφιερωμένα σε μακροχρόνιες διαμονές για όσους θέλουν να μείνουν τρεις μήνες και περισσότερο.

Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε «κοινωτικούς χώρους» που βρίσκονται σε κάθε όροφο του κτηρίου, με τον κύριο κοινό χώρο στο ισόγειο (εξοπλισμένο με κοινόχρηστη κουζίνα, χώρους εργασίας, αίθουσα συσκέψεων και καναπέδες και καφέ).

Στην πολυσύχναστη συνοικία Friedrichshain του Βερολίνου, το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο ενός δημοφιλούς προορισμού για δημιουργικές κοινότητες και νέους επαγγελματίες.

Η περιοχή εξυπηρετείται καλά από τα μέσα μαζικής μεταφοράς, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε άλλα σημεία της πόλης και στο αεροδρόμιο του Βρανδεμβούργου (BER).

Η Habyt ιδρύθηκε το 2017 από τον Luca Bovone, και διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερες από 30.000 ευέλικτες κατοικίες σε 50 πόλεις στην Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ. Το Waterfront – Berlin είναι ένα βήμα μακριά από την ευέλικτη φιλοσοφία διαβίωσής του και ένα βήμα στον τομέα της παρατεταμένης διαμονής.

Η Habyt παρουσίασε επίσης την ανανέωση της επωνυμίας της, που δημιουργήθηκε από την DesignStudio, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με επωνυμίες όπως η Airbnb, η Deliveroo και η British Airways.