Η ITB Berlin δίνει παραδοσιακά μεγάλη έμφαση στις τελευταίες τάσεις και λύσεις στον ταξιδιωτικό κλάδο.

H ITB Berlin 2024, που πραγματοποιείται στο Messe Berlin στις 5 – 7 Μαρτίου δεν αποτελεί εξαίρεση. Το ITB eTravel Stage συγκεντρώνει βασικές ομιλίες, βέλτιστες πρακτικές και εμπειρογνώμονες για συζητήσεις σε πάνελ σχετικά με τις τάσεις και τις εξελίξεις στην ταξιδιωτική τεχνολογία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Το ITB Innovation Radar είναι ένας κατάλογος καινοτόμων προϊόντων, ιδεών και λύσεων, όπου οι εκθέτες μπορούν να παρουσιάσουν τα επιτεύγματά τους δωρεάν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκτεταμένα οφέλη επικοινωνίας.

Το ITB Berlin eTravel Stage 2024 είναι μέρος του ITB Berlin Convention, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της εμπορικής έκθεσης ITB Berlin.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στο έμπειρο κοινό στις ζωντανές συνεδρίες. Αυτό περιλαμβάνει τα στελέχη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε διάφορους τομείς, από το ηλεκτρονικό εμπόριο έως τις πωλήσεις, τους διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου, τα εμπορικά μέσα ενημέρωσης και τους bloggers, καθώς και νέους επαγγελματίες και φοιτητές.

Ταξιδιωτική τεχνολογία και βιωσιμότητα, AI και web3, ψηφιακό μάρκετινγκ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και πληρωμές είναι μερικά μόνο από τα θέματα στα οποία θα επικεντρωθεί το eTravel Stage. Η τελική επιλογή των εργασιών που θα συμμετάσχουν στο eTravel Stage θα πραγματοποιηθεί από ένα συμβούλιο ειδικών του κλάδου και την ομάδα του ITB Berlin Convention. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 31η Οκτωβρίου 2023.

Το ITB Innovation Radar

Το ITB Innovation Radar είναι μια πλατφόρμα για την προβολή των καινοτομιών των εκθετών στον τουρισμό, που έχουν τεχνικό, κοινωνικό ή οικονομικό αντίκτυπο. Από καινοτόμες ιδέες βιωσιμότητας έως προϊόντα και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας – οι εκθέτες καλούνται να παρουσιάσουν τις μεγάλες ανακαλύψεις τους στον κατάλογο Innovation Radar. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι επιλεγμένοι καινοτόμοι θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στο Innovators’ Club, αποδεσμεύοντας πρόσθετα οφέλη μάρκετινγκ και επικοινωνίας, όπως αναφορές σε δελτία τύπου της ITB Berlin, επιτόπιες συνεντεύξεις και προώθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ITB Berlin. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το ITB Innovation Radar είναι η 30η Νοεμβρίου 2023.