Η Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων, Μαρία Τσιομπάνου, θα λάβει μέρος στο ITC 2023 – 6o Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών.

Συγκεκριμένα στις 20 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το web only panel με θέμα: Θεσμική οργάνωση του τεχνικού κλάδου και πτυχία, ένα ζήτημα δεκαετιών, στο οποίο θα συμμετέχει – μεταξύ άλλων – η Πρόεδρος της ΠΕΣΕΔΕ.

Αυτή η συνεδρία πραγματεύεται την θεσμική διαστρωμάτωση των τεχνικών εταιρειών του κλάδου καθώς και την αναθεώρηση των πτυχίων βάσει των οποίων οργανώνεται ο κλάδος. Στο πάνελ θα συμμετέχουν επίσης ο Ανδρέας Γερακάκης, Πρόεδρος ΣΑΤΕ και ο Μιχαήλ Δακτυλίδης, Πρόεδρος ΠΕΔΜΕΔΕ – Αντιπρόεδρος FIEC. Τον συντονισμό της συζήτησης θα έχει η Ρεγγίνα Σαβούρδου, δημοσιογράφος ΕΡΤ.

Το 6ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών –ITC 2023, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 στο Ωδείο Αθηνών. Στις 20 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, θα πραγματοποιηθούν τέσσερα διαδικτυακά πάνελ.

Σήμερα θα πραγματοποιηθούν συνεδρίες αφιερωμένες στις Υποδομές (μεγάλα έργα, ενεργειακές υποδομές, κτιριακές υποδομές, έργα πόλης, αναπλάσεις, επενδύσεις και χρηματοδότηση έργων), ενώ θα πραγματοποιηθεί η βράβευση για το «ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022» που αφορά στην επέκταση της Γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας έως τον Πειραιά και η βράβευση για το «ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 2012-2022» που αφορά στην Λιγνιτική Μονάδα “Πτολεμαΐδα 5”.

Αντίστοιχα, στις 19 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν συνεδρίες αφιερωμένες στις Μεταφορές (αεροπορικές, σιδηροδρομικές, θαλάσσιες και χερσαίες μεταφορές, logistics, ταχυδρομεία / ταχυμεταφορές, αστική κινητικότητα / ΜΜΜ), ενώ θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της «ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ» για το 2022.