Πτήσεις και πακέτα διακοπών στη Σκιάθο θα ξεκινήσουν να προσφέρουν το καλοκαίρι του 2024 οι EasyJet και easyJet holidays, από τα αεροδρόμια Γκάτγουικ, Μπρίστολ και Μάντσεστερ.

Τα πακέτα διακοπών είναι πλέον σε προσφορά για το καλοκαίρι του 2024 και οι πτήσεις θα είναι προς πώληση «τους επόμενους μήνες».

Τα πακέτα διακοπών EasyJet είναι διαθέσιμα σε μια σειρά από ξενοδοχεία τριών έως πέντε αστέρων, με τιμές από 361 λίρες για μια εβδομάδα τον επόμενο Μάιο.

Οι εταιρίες προσφέρουν ήδη πτήσεις και διακοπές σε 15 ελληνικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων της Αθήνας, της Κέρκυρας, της Κρήτης, της Κω, της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

Ο τουριστικός πράκτορας ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα επεκτείνει τη σεζόν του στη Ρόδο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, για να υποστηρίξει τις προσπάθειες ανάκαμψης του νησιού μετά τις καλοκαιρινές πυρκαγιές.

Ο κ. Paul Bixby, εμπορικός διευθυντής της easyJet holidays, δήλωσε: «Τα ελληνικά νησιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους πελάτες μας, επομένως είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε για πρώτη φορά οργανωμένες διακοπές στη Σκιάθο.

Έχουμε μια ευρεία γκάμα ξενοδοχείων και πακέτων σε προσφορά που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς, επομένως είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας που ταξιδεύουν από το Γκάτγουικ, το Μπρίστολ και το Μάντσεστερ μια ακόμη καλύτερη επιλογή για διακοπές σε ασυναγώνιστες τιμές ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2024».