Άνοιξε σήμερα τις πύλες της η έκθεση συνεδριακού τουρισμού IT&CM China.

Η έκθεση που πραγματοποιείται  από τις 17 έως τις 20 Απριλίου, για έκτη συνεχόμενη χρονιά στη Σανγκάη έχει στόχο την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού από και προς την Κίνα.

Το θέμα της φετινής έκθεσης είναι «Advancing MICE  and Business Minds». Ενώ διοργανωτής είναι η TTG Asia Media, με συνδιοργανωτές το MP International -και για πρώτη φορά φέτος-  το China International Travel Services (CITS).

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της TTG Asia Media, Daren Ng, η έκθεση αναπτύσσεται σε 7.100 τ.μ., με 850 εκθέτες από 317 οργανισμούς και εταιρείες από όλον τον κόσμο.

Φέτος  συμμετέχουν μεταξύ άλλων, ο Οργανισμός Τουρισμού της Ελβετίας, το Convention Bureau της Γενεύης, το Convention Bureau της Κωνσταντινούπολης, ο Οργανισμός Τουρισμού του Ντουμπάι και αρκετές εταιρείες από την Ευρώπη και την Ασία.

Όπως ανέφερε ο  Tong Wei, πρόεδρος του CITS η αγορά των MICE, εισερχόμενων, αλλά και εξερχόμενων, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Κίνα και ο στόχος του CITS είναι να συμβάλλει, ώστε η IT&CM China να γίνει η μεγαλύτερη έκθεση για MICE στην Ασία και μία από τις σημαντικότερες στον κόσμο, μαζί με τις IMEX και EIBTM.

Ελπινίκη Τζουάνου