Ο όμιλος Radisson Hotel πρόκειται να επεκτείνει την παρουσία του στο Ηνωμένο Βασίλειο με το ξενοδοχείο στο Twickenham Stadium του Λονδίνου να μετατρέπεται σε ιδιοκτησία Radisson RED.

Το σημερινό ξενοδοχείο Marriott, το οποίο αποτελεί μέρος της Νότιας κερκίδας του σταδίου Rugby Union, θα γίνει Radisson αργότερα φέτος και θα μετονομαστεί πλήρως ως ιδιοκτησία Radisson RED το 2025 μετά την ανακαίνιση.

Η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων Aimbridge Hospitality, η οποία διαχειρίζεται άλλα ακίνητα της Radisson σε όλο τον κόσμο, θα αναλάβει τη διαχείριση της ιδιοκτησίας Twickenham από την 1η Απριλίου 2024.

Το ξενοδοχείο, το οποίο θα γίνει γνωστό ως Radisson RED Twickenham, θα υποβληθεί σε ανακαίνιση των 150 δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων του ως μέρος αυτής της αλλαγής.

Το Twickenham Stadium διοικείται από την Rugby Football Union (RFU) και φιλοξενεί την ομάδα Rugby Union της Αγγλίας, καθώς συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μια σειρά από χώρους συσκέψεων για συνέδρια και εκθέσεις.