H Hilton αποκάλυψε την τελευταία του καινοτομία, το LivSmart Studios by Hilton .

Αυτή η νέα επωνυμία παρατεταμένης διαμονής σε στιλ στούντιο διαμερισμάτων είναι προσαρμοσμένη για τον επισκέπτη μακράς διαμονής που εκτιμά τη συνέπεια και την αξιοπιστία στην ταξιδιωτική του εμπειρία.

Τα LivSmart Studios by Hilton αναδεικνύονται ως μια σημαντική εξέλιξη στον κλάδο της φιλοξενίας, ιδιαίτερα στον τομέα της παρατεταμένης διαμονής. Η εισαγωγή της μάρκας είναι επίκαιρη, λαμβάνοντας υπόψη την ανθεκτική ταξιδιωτική αγορά εργατικού δυναμικού 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων και την αυξανόμενη προτίμηση για μεγαλύτερη διαμονή μεταξύ των ταξιδιωτών. Αυτή η τάση είναι ιδιαίτερα έντονη κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία, καθώς οι ταξιδιωτικές συνήθειες συνεχίζουν να εξελίσσονται.

Η ταχεία αναπτυξιακή πορεία της μάρκας είναι εμφανής, με πάνω από 350 προσφορές ήδη σε διάφορα στάδια διαπραγμάτευσης μέσα σε μόλις έξι μήνες από την ανακοίνωσή της.

Τα LivSmart Studios by Hilton βρίσκονται στο χαμηλότερο τμήμα της μεσαίας κλίμακας, προσφέροντας ένα συνδυασμό άνεσης και πρακτικότητας. Η μάρκα έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των επισκεπτών που αναζητούν μεγαλύτερη διαμονή. Αυτή η προσέγγιση ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευση του Hilton στην καινοτομία και την ικανότητά του να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ταξιδιωτών.

Η ανάπτυξη του τμήματος παρατεταμένης διαμονής καθοδηγείται από διάφορους παράγοντες, όπως ο αυξανόμενος αριθμός ψηφιακών νομάδων, επαγγελματίες ταξιδιώτες που αναζητούν άνετα μακροπρόθεσμα καταλύματα και οικογένειες που επιθυμούν ευρύχωρες και πλούσιες σε ανέσεις επιλογές διαμονής.

Κάθε στούντιο Livsmart είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία διαβίωσης, με καλά εξοπλισμένες κουζίνες, άνετους χώρους εργασίας και ευέλικτες ρυθμίσεις ύπνου.

Οι επισκέπτες που διαμένουν στα Livsmart Studios θα έχουν πρόσβαση στα προγράμματα αφοσίωσης και ένα παγκόσμιο σύστημα κρατήσεων, ενισχύοντας τη συνολική τους εμπειρία.

 

Σχεδίαση

Οι επισκέπτες μακράς διαμονής θα καλωσοριστούν από το φιλόξενο εξωτερικό του ξενοδοχείου με ζεστές αποχρώσεις του ξύλου και μια μοντέρνα παλέτα εμπνευσμένη από την αγροικία με ελαφριές βιομηχανικές πινελιές. Τα ακίνητα θα διαθέτουν επίσης εξωτερικές αυλές εξοπλισμένες με ψησταριές, κοινόχρηστο τζάκι και άνετα καθίσματα για να αισθάνεται πραγματικά σαν το σπίτι του.

Ευρύχωρα Στούντιο : Η διάταξη των προσεγμένων σουιτών θα προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα. Κάθε δωμάτιο θα διαθέτει ευρύχωρα μπάνια, άφθονο αποθηκευτικό χώρο, αποτελεσματικό σχεδιασμό ντουλάπας και κινητά έπιπλα πολλαπλών χρήσεων που επιτρέπουν στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν το χώρο ως χώρο εργασίας και ξεκούρασης. Ο χώρος της κουζίνας είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικός για τους ταξιδιώτες μεγάλης διάρκειας και θα περιλαμβάνει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο πλήρους μεγέθους, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, εστίες μαγειρέματος με δύο εστίες και πολλά άλλα.

Nontraditional Lobby Experience: Το υπερ-λειτουργικό λόμπι της μάρκας επιτρέπει οπτικές γραμμές από τη ρεσεψιόν μέχρι τους χώρους γυμναστηρίου και πλυντηρίου, καθώς και μια απλή αγορά λιανικής, δημιουργώντας ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον για τους επισκέπτες μεγάλης διάρκειας που θέλουν να πάρουν ένα υπέροχο φλιτζάνι καφέ, μπαίνουν σε μια προπόνηση ή ξεκινούν το πλύσιμο των ρούχων τους.

Το LivSmart Studios by Hilton θα συμμετάσχει στο Hilton Honors , το πρόγραμμα επιβράβευσης επισκεπτών της Hilton για το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας με σχεδόν 7.400 ακίνητα παγκοσμίως. Τα μέλη που κάνουν κράτηση απευθείας με τη Hilton έχουν πρόσβαση σε άμεσα προνόμια, συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου ρυθμιστικού πληρωμών που επιτρέπει στα μέλη να επιλέξουν σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό πόντων και χρημάτων για κράτηση διαμονής, αποκλειστικές εκπτώσεις μελών, δωρεάν τυπικό Wi-Fi και την εφαρμογή για κινητά Hilton Honors.