Σύνταξη tourismtoday.gr

Καθώς οι Αμερικανοί ξεκινούν τον προγραμματισμό τους για αποδράσεις το 2024, η Skyscanner ξεκίνησε μια νέα συμβουλευτική υπηρεσία. Πρόκειται για την Everywhere Agency που τους συνδέει με μια ομάδα από πέντε έμπειρους ταξιδιώτες που έχουν επισκεφτεί κάθε χώρα στον κόσμο.

Το Everywhere Agency εμφανίζει προορισμούς ανά τιμή. Μπορεί να συμβουλεύσει τους τουρίστες σχετικά με το πού θα περάσουν την πιο αξέχαστη βραδιά και πού θα βρουν το καλύτερο street food το 2024.

Αν και η πλειονότητα των Αμερικανών παραθεριστών είναι ανοιχτή στο να επισκεφτούν νέους προορισμούς, παραδέχονται ότι υπάρχουν δυσκολίες.

Οι ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ δηλώνουν κουρασμένοι από τα συμβατικά τουριστικά hotspots.
Με το 91% να επιθυμεί να επισκεφτεί κάποιο νέο μέρος το 2024 και το 15% να αγωνίζεται να ανακαλύψει νέους προορισμούς, η υπηρεσία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

  • Το 85% πιστεύει ότι οι ίδιοι προορισμοί διαιωνίζονται από τα social media, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.
  • Tο 69% εμπιστεύεται περισσότερο τις συμβουλές από έμπειρους ταξιδιώτες.
  • Το 51% παραδέχεται ότι η προοπτική κράτησης ταξιδιών το 2024 είναι συντριπτική.
  • Το 52% αποδίδει τις ανησυχίες του στο κόστος του ταξιδιού.
  • Το 28% εκτιμά ότι οι πτήσεις με επιστροφή για το ταξίδι του 2024 θα κοστίζουν πάνω από 700 δολάρια ανά άτομο.
  • Το 37% αγχώνεται μέχρι να αποφασίσει πού θα πάει.

Για όλα τα παραπάνω, το Everywhere Agency της Skyscanner θα παρέχει ταξιδιωτικές συμβουλές για να βοηθήσει τους καταναλωτές να πλοηγηθούν μέσα από τις αμέτρητες προτάσεις που είναι διαθέσιμες για τις διακοπές τους το 2024.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να κλείσουν μια 10λεπτη βιντεοκλήση Everywhere Appointment με έναν από τους πέντε πολυταξιδεμένους πράκτορες και να λάβουν έναν online οδηγό γεμάτο με συστάσεις.

Από το λαχταριστό street food στο Τσιάνγκ Μάι μέχρι την επική πεζοπορία στον παγετώνα στο Μπέργκεν, οι Αμερικανοί θα ανακαλύψουν τις καλύτερες συμβουλές από μερικούς από τους top ταξιδιώτες του κόσμου.