Συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Loveholidays ξεκινά η Ryanair.

Το online ταξιδιωτικό γραφείο Loveholidays θα προσφέρει πτήσεις της Ryanair στο πλαίσιο προστατευμένων από την ATOL τουριστικών πακέτων, στο πλαίσιο νέας συμφωνίας διανομής με τον αερομεταφορέα.

Η Loveholidays συμφώνησε να παρουσιάζει αποκλειστικά τις πραγματικές τιμές της Ryanair και θα μεταφέρει ακριβή στοιχεία επικοινωνίας του πελάτη και λεπτομέρειες πληρομής στον αερομεταφορέα.

Η Ryanair επισημαίνει ότι η συμφωνία αυτή δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Loveholidays να αγοράζουν πτήσεις, θέσεις και αποσκευές στη Ryanair στο πλαίσιο του πακέτου τους στη Loveholidays, στις χαμηλές τιμές της Ryanair.

Επιπλέον, ο αερομεταφορέας εγγυάται πλήρη διαφάνεια και ευέλικτες επιλογές πληρωμής από τη loveholidays αλλά και προστασία ATOL.

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρία, αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες του ΟΤΑ δεν θα χρειάζεται να ολοκληρώνουν τη διαδικασία ταυτοποίησης πελατών της Ryanair, κάτι που θα χρειαστεί ωστόσο να κάνουν οι πελάτες των μη εξουσιοδοτημένων «πειρατικών ΟΤΑ».

Η συνεργασία εγγυάται απίσης ότι οι πελάτες της Loveholidays δεν θα χρεώνονται περισσότερο και ότι θα έχουν άμεση πρόσβαση στο λογαριασμό του myRyanair για να υποβάλουν ερωτήσεις.

Επίσης, οι πληροφορίες πτήσης θα τους παρέχονται απευθείας στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση.