O Radisson Hotel Group ανακοίνωσε τα σχέδιά του για την προσθήκη του πρώτου ξενοδοχείου με το σήμα Radisson RED στη γερμανική πρωτεύουσα.

Το υπάρχον Park Plaza Berlin Kudamm του ομίλου έχει κλείσει λόγω ανακαίνισης από τον Νοέμβριο και πρόκειται να ανοίξει ξανά ως Radisson RED Berlin Kudamm στα τέλη της άνοιξης.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην οδό Joachimstaler Strasse σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από αξιοθέατα όπως το πολυκατάστημα KaDeWe, την μνημειακή εκκλησία Kaiser Wilhelm, το ζωολογικό κήπο του Βερολίνου και το πάρκο Tiergarten.

Το κατάλυμα θα διαθέτει 133 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων 14 στούντιο, καθώς και ένα ισόγειο ολοήμερο εστιατόριο, χώρο εκδηλώσεων, χώρο παιχνιδιών και βεράντα με καλοκαιρινό κήπο στην εσωτερική αυλή του κτηρίου.

Το rebranding θα δημιουργήσει δύο ακίνητατο Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte και το Park Plaza Berlin.

Τα άλλα ξενοδοχεία του ομίλου στο Βερολίνο περιλαμβάνουν το Radisson Collection Hotel, το Βερολίνο (πρώην Radisson Blu Berlin), το art’otel Berlin Mitte και το Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.

Πέρυσι, το τρίτο μεγαλύτερο ξενοδοχείο της πόλης – το Hotel Berlin, Βερολίνο 710 δωματίων – εντάχθηκε στην ανεξάρτητη μάρκα Radisson Individuals του ομίλου που εστιάζεται στο ξενοδοχείο.

Η επωνυμία Radisson RED κυκλοφόρησε στις Βρυξέλλες το 2016 και έκτοτε έχει προσθέσει αρκετές ιδιοκτησίες στο Ηνωμένο Βασίλειο σε τοποθεσίες όπως η Γλασκώβη και το Λίβερπουλ, με ένα επερχόμενο ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου.