Σε συνέχεια δημοσιογραφικού ταξιδιού που διοργάνωσε η Marketing Greece, το FLY’ON, το επίσημο περιοδικό του αεροδρομίου της Λυών, περιγράφει την Αθήνα ως τον ιδανικό city break προορισμό. Μέσα από ένα τετρασέλιδο αφιέρωμα στο τεύχος Ιανουαρίου-Μαρτίου προτείνει τα ιδανικά μέρη για τους ξένους επισκέπτες, είτε βρίσκονται στην πόλη για επαγγελματικούς σκοπούς, είτε για λόγους αναψυχής.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού FLY’ON, Pascal Auclair, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στη μοντέρνα και hip πλευρά της πόλης, καθώς και στα αρχαία και πολιτιστικά της μνημεία.

Από την ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης και την επίσκεψη σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο για την απόλυτη θεραπεία χαλάρωσης και ευεξίας, μέχρι τη στάση στο καλύτερο σουβλατζίδικο της Αθήνας, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και τη βόλτα στη Βαρβάκειο Αγορά, ο Pascal μεταφέρει τις αυθεντικές εμπειρίες που προσφέρει η πόλη στους επισκέπτες της, με συμβουλές που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν.

Επιπλέον, ο Pascal γνώρισε και τη νεανική και δημιουργική πλευρά της Αθήνας, μέσα από τα μάτια ενός επιχειρηματία που μετέφερε τις σκέψεις του και το πώς είναι να ζεις καθημερινά σε μία πόλη με πολύ πλούσιο ιστορικό παρελθόν και δυναμικό παρόν.