Η Hilton ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία φιλοξενίας εξωτερικού χώρου AutoCamp.

Η εν λόγω κίνηση θα επιτρέψει στους πελάτες να κάνουν κράτηση για διαμονές στο AutoCamp μέσω των καναλιών της Hilton, καθώς και στα μέλη του Hilton Honors να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους κατά τη διαμονή τους.

Το AutoCamp προσφέρει μια σειρά από καμπίνες, Airstreams και πολυτελείς σκηνές σε τοποθεσίες όπως το Yosemite, το Joshua Tree, το Cape Cod και το Sequoia σε όλες τις ΗΠΑ.

Οι εγκαταστάσεις του AutoCamp περιλαμβάνουν κοινωνικό κόμβο The Clubhouse, κοινόχρηστους πυροσβέστες, χώρους ομαδικών συναντήσεων και πισίνες (σε επιλεγμένες τοποθεσίες).

Προτεραιότητα στην εξερεύνηση

Η Hilton είπε ότι η πρόσφατη Έκθεση Τάσεων τόνισε ότι «σχεδόν οι μισοί ταξιδιώτες θα δώσουν προτεραιότητα στην εξερεύνηση και την περιπέτεια, με περισσότερους από τους μισούς Gen Z και Millennials να σχεδιάζουν περισσότερο προϋπολογισμό για αυτούς τους τύπους εμπειριών, ξεπερνώντας τις άλλες γενιές».

Σε αυτό το στάδιο δεν έχουν δοθεί πληροφορίες σχετικά με το πότε θα είναι διαθέσιμη η κράτηση μέσω του Hilton ή ποια ποσοστά κερδών και εξαργύρωσης θα προσφέρονται. Η Hilton είπε ότι «Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία του AutoCamp θα ανακοινωθούν σύντομα».

Η συμφωνία ακολουθεί την πρόσφατη συνεργασία του Hilton με τα Small Luxury Hotels of the World, η οποία θα δει επιλεγμένα ακίνητα να είναι διαθέσιμα για κράτηση μέσω των καναλιών του Hilton, καθώς και να προσφέρει στα μέλη του Hilton Honors νέες ευκαιρίες κερδών και εξαργύρωσης.