Nέα γαστρονομική πρόταση από το εστιατόριο Tudor Hall .
Το εστιατόριο στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου King George σας προτείνει να γευτείτε δροσιστικά και ελαφριά πιάτα, όπως ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο με χαβιάρι μπαλσάμικο ή ταρτάρ τόνου με ψητά παντζάρια και κρέμα ‘wasabi’.
Ειδικότερα τα νέα πιάτα:
- Ταρτάρ από µοσχαρίσιο φιλέτο µε χαβιάρι µπαλσάµικο
- Ταρτάρ σολοµού µε σόγια και ‘wakame’
- Ταρτάρ από λαυράκι µε εσπεριδοειδή και φρέσκο κόλιανδρο
- Ταρτάρ τόνου µε ψητά παντζάρια και κρέµα ‘wasabi’