Ντεμπούτο με το άνοιγμα του DoubleTree by Hilton Nice Centre Iconic, κάνει η επωνυμία του ξενοδοχειακού κολοσσού Hilton στη Νίκαια, το οποίο θεωρείται κομβικό για την επέκταση του στην Κυανή Ακτή.

Το ακίνητο έπεται των UNIQLO και MONOPRIX τον Απρίλιο του 2024, ενισχύοντας περαιτέρω την ελκυστικότητα του κέντρου της Νίκαιας.

Βρίσκεται εντός του συγκροτήματος Iconic, ενός πολυλειτουργικού αστικού κόμβου που περιλαμβάνει καταστήματα, σχολεία, φαρμακείο και τώρα ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων.

Το DoubleTree by Hilton Nice Centre Iconic προσφέρει 105 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων οικογενειακών δωματίων για έως και πέντε άτομα. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα σύγχρονο γυμναστήριο, χώρο εκδηλώσεων, βεράντα και μπαρ με πανοραμική θέα στις ακτές της Μεσογείου. Τον Σεπτέμβριο του 2024 θα ανοίξει επίσης ένα εστιατόριο, προσθέτοντας μια νέα γαστρονομική διάσταση στην προσφορά του ξενοδοχείου.

Το νέο κατάλυμα έρχεται να προστεθεί στα άλλα ξενοδοχεία Hilton της περιοχής, το Canopy by Hilton Cannes και το Columbus Hotel Monte-Carlo, Curio Collection by Hilton, ενισχύοντας την παρουσία του ομίλου στην Κυανή Ακτή, σύμφωνα με δηλώσει του κ. David Heijligers, Διευθύνων Σύμβουλος Ανάπτυξης της Hilton.

Από την πλευρά του ο κ. David Kelly, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Ηπειρωτική Ευρώπη, Hilton τόνισε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιό μας στην Κυανή Ακτή, εισάγοντας το ταχέως αναπτυσσόμενο εμπορικό σήμα DoubleTree by Hilton σε αυτόν τον δημοφιλή προορισμό.

Η Νίκαια συνεχίζει να προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο ως μία από τις σπουδαιότερες πόλεις της Γαλλίας, με το καθεστώς παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, τις εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις και το όμορφο παραθαλάσσιο περιβάλλον της. Είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν ένα ζεστό καλωσόρισμα σε συνδυασμό με σύγχρονη διαμονή στο νέο ξενοδοχείο”.