Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Ryanair συνεργάζεται πλέον στις κρατήσεις με τον Etraveli Group, ο οποίος διαθέτει επωνυμίες από διαδικτυακά ταξιδιωτικά πρακτορεία (OTA) όπως τα Mytrip, Gotogate και Flightnetwork.

Η συμφωνία σημαίνει ότι οι παραπάνω OTA είναι πλέον εξουσιοδοτημένοι να προσφέρουν τις πτήσεις της Ryanair στους πελάτες τους, όπως συμβαίνει με τις lastminute.com, On the Beach, TUI, Loveholidays και Kiwi.com.

Αυτή η τελευταία συνεργασία εγγυάται στους ταξιδιώτες που κάνουν κράτηση πτήσεων της Ryanair μέσω των πλατφορμών του Etraveli Group ότι τα στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής τους θα παρέχονται στην αεροπορική εταιρεία, θα έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό myRyanair και θα λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες πτήσεων.

Οπως επισήμανε η επικεφαλής μάρκετινγκ του αερομεταφορέα Dara Brady, «πλέον οι πελάτες στον Etraveli Group θα κλείνουν πτήσεις με χαμηλούς ναύλους της Ryanair, με την εγγύηση της πλήρους διαφάνειας τιμών και της πρόσβασης στην κράτηση τους.»

Ο Johan Elwin, επικεφαλής εμπορικός διευθυντής του Etraveli Group, πρόσθεσε πως οι πτήσεις της Ryanair μέσω απευθείας σύνδεσης API, «εξασφαλίζουν ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες κράτησης».