Η Jet2holidays προσφέρει διαμονές επτά διανυκτερεύσεων μεταξύ των βραβείων ενός διαγωνισμού εμπνευσμένου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Η εκστρατεία Go for Gold θα απονείμει βραβεία πρώτης, δεύτερης και τρίτης θέσης σε συνολικά πέντε κατηγορίες, με το κορυφαίο βραβείο να είναι διακοπές μιας εβδομάδας σε ξενοδοχείο της Grecotel.

Ο Alan Cross, διευθυντής σχέσεων ταξιδιωτικών πρακτόρων στη Jet2holidays, δήλωσε:

«Ήταν ένα καλοκαίρι αθλητικών γεγονότων που πυροδότησε το ανταγωνιστικό μας πνεύμα, επομένως είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάζουμε αυτόν τον αποκλειστικό διαγωνισμό για τους ανεξάρτητους συνεργάτες μας ταξιδιωτικών πρακτορείων».

Οι πέντε κατηγορίες είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις πρακτορείο για το χειμώνα 2024/25, το κορυφαίο σε πωλήσεις πρακτορείο για το καλοκαίρι 2025, το κορυφαίο σε πωλήσεις πρακτορείο για την Grecotel, το καλύτερο διαφημιστικό για το καλοκαίρι 2025 και το καλύτερο διαφημιστικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης για το καλοκαίρι του 2025.

Το βραβείο της πρώτης θέσης είναι μια διαμονή επτά διανυκτερεύσεων σε ένα ακίνητο της Grecotel με τη Jet2holidays, με το βραβείο δεύτερης θέσης να είναι επιλογή μεταξύ μιας ψηφιακής οθόνης διαφήμισης ή £2.000 μάρκετινγκ και το βραβείο τρίτης θέσης να είναι επιλογή μεταξύ LED. lightbox ή 1.000 £ δαπάνη μάρκετινγκ.

Για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό οι συνεργάτες του πρακτορείου πρέπει να επισκεφτούν τον εμπορικό ιστότοπο Jet2holidays, να μεταβούν στη σελίδα διαγωνισμού Go for Gold και να συμπληρώσουν μια απλή φόρμα. Οι αιτήσεις λήγουν στις 11 Αυγούστου 2024.