Η Samsung Electronics, Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης, συνεργάζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΔΠΕ), προκειμένου να βοηθήσει τους αθλητές να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν καλύτερα με τις οικογένειες και τους οπαδούς τους.

Ωστόσο, η εταιρεία αναγνωρίζει ότι πίσω από αυτούς τους αγώνες, βρίσκονται ομάδες εργασίες από προσωπικό και εθελοντές για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή τους.

Για το σκοπό αυτό, η Samsung παραχώρησε σχεδόν 15.000 συσκευές Galaxy στους διοργανωτές των Αγώνων Παρίσι 2024. Συγκεκριμένα, περισσότερα από 7.100 Galaxy smartphones, πάνω από 2.500 tablets της σειράς Galaxy Tab, καθώς και 5.200 φορητοί υπολογιστές της σειράς Galaxy Book παραδόθηκαν από τη Samsung για να υποστηρίξουν την ομάδα εργασίας της ΔΟΕ, τις Οργανωτικές Επιτροπές των Ολυμπιακών Αγώνων (OCOG), τις Υπηρεσίες τις Ολυμπιακής Ραδιοτηλεόρασης (OBS) και τις Διεθνείς Ομοσπονδίες.

Από τη διαχείριση των συστημάτων έκδοσης εισιτηρίων και την είσοδο στα στάδια, έως τη διευκόλυνση των μεταδόσεων των εκδηλώσεων, οι συσκευές Galaxy χρησιμοποιήθηκαν από το προσωπικό και τους εθελοντές για να παρέχουν αποτελεσματικές και απρόσκοπτες λειτουργίες καθ’ όλη τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024.

«Ο ρυθμός με τον οποίο θα πρέπει να εργαζόμαστε στο παρασκήνιο των Αγώνων και το επίπεδο του συντονισμού που απαιτείται είναι ιδιαίτερα υψηλόςν», δήλωσε ο Bruno Marie-Rose, Διευθυντής Τεχνολογίας και Πληροφοριακών Συστημάτων των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024. «Βασιζόμαστε στην τεχνολογία που χρησιμοποιούμε για να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία. Ένα σύστημα συσκευών Galaxy επιτρέπει στις ομάδες μας να υποστηρίζουν τα ερωτήματα των επισκεπτών και να ολοκληρώνουν τα αιτήματα, βοηθώντας μας να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη διάρκεια των Αγώνων».

«Οι τελευταίες προσθήκες στο οικοσύστημά μας Galaxy ανεβάζουν την παραγωγικότητα και τη συνδεσιμότητα στο επόμενο επίπεδο. Η αναγνώριση των καινοτομιών Galaxy από τη ΔΟΕ αποτελεί τιμή», σημείωσε η Stephanie Choi, EVP & Head of Marketing, Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. «Οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες δεν είναι μόνο μερικά από τα πιο διάσημα γεγονότα στον κόσμο, αλλά και μερικά από τα πιο πολύπλοκα στη διαχείρισή τους. Μαζί με τους συνεργάτες μας, είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε την καλύτερη δυνατή τεχνολογία κινητών συσκευών στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024.

Εκτός από τον εξοπλισμό των ομάφων εργασίας, με τεχνολογία αιχμής για την υποστήριξη των καθημερινών απαιτήσεων κατά τη διάρκεια των Αγώνων, η Samsung δημιούργησε και παρείχε ένα αποκλειστικά σχεδιασμένο smartphone Galaxy Z Flip6 Olympic Edition σε κάθε αθλητή που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Η αναδιπλούμενη υποστηρίζει τους αθλητές με τα πάντα, από την πλοήγηση στην πόλη με προεγκατεστημένες εφαρμογές και υπηρεσίες μέχρι την υπέρβαση των γλωσσικών εμποδίων χάρη στη λειτουργία Interpreter στο Galaxy AI. Οι φίλαθλοι που βρίσκονται στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες μπορούν να δοκιμάσουν το smartphone Galaxy Z Flip6 Olympic Edition και άλλες καινοτομίες Galaxy στο OlympicTM rendezvous @ Samsung | Champs-Élysées 125i και OlympicTM rendezvous @ Samsung | Square Marigny