Η Global Hotel Alliance (GHA) με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιό της τέσσερις νέες ξενοδοχειακές επωνυμίες, επεκτείνοντας την παρουσία της σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς του κόσμου. Η μια μάλιστα είναι ελληνική.

Πρόκειται για την Andronis, η οποία θα φέρει στη GHA μια εξαιρετική συλλογή από boutique ξενοδοχεία σε δύο δημοφιλή ελληνικά νησιά – τη Σαντορίνη και την Πάρο.

Συνώνυμο της πολυτέλειας και της κομψότητας, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες ευεξίας και φαγητού, το καθένα έχει θέα στο Αιγαίο πέλαγος.

Ιδανικά για ταξιδιώτες που αναζητούν ρομαντικές και παραθαλάσσιες αποδράσεις, τα ακίνητα ποικίλλουν από το ναυαρχίδα Andronis Luxury Suites στη Σαντορίνη, με μόλις 33 βίλες και σουίτες σκαρφαλωμένες σε ένα βράχο και ένα εστιατόριο που συγκαταλέγεται στη λίστα του National Geographic για την εκπληκτική του τοποθεσία, μέχρι το Andronis Minois στην Πάρο, που προσφέρει μεταμορφωτικές διαμονές για επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Οι άλλες ξενοδοχειακές μάρκες είναι η Paramount Hotels στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Unike Hotels στη Νορβηγία και Sunway Hotels & Resorts στη Μαλαισία, ανεβάζοντας συνολικά τον αριθμό των ακινήτων σε 32.

Αυτές οι προσθήκες παρέχουν στα 28 εκατ. μέλη του προγράμματος επιβράβευσης GHA DISCOVERY ακόμη περισσότερες επιλογές μοναδικών ακινήτων σε περιζήτητους προορισμούς αναψυχής, από απομακρυσμένα νησιά έως ζωντανούς μητροπολιτικούς κόμβους.